×
Guide iPhone | 25. november 2022

AirPods Pro lydproblemer

Har du problemer med dine AirPods Pro fra Apple. Det er blevet annonceret fra Apple at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder skulle være produceret før oktober 2020.

iFølge Apple kan de Airpods Pro der har problemer udvise:

  • Knitrende lyde eller støj, der bliver værre i omgivelser med meget støj, eller når du træner eller taler i telefon
  • Aktiv støjreduktion fungerer ikke som forventet, f.eks. tab af bas, eller øget baggrundsstøj, f.eks. fra gadetrafik eller fly

Programmet dækker berørte AirPods Pro-modeller i tre år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Et Apple-autoriseret værksted udfører gratis service på den berørte AirPods Pro (venstre, højre eller begge).

Dine AirPods Pro undersøges forud for servicen for at sikre, at de er berettiget til programmet. Hvis det konstateres, at dine AirPods Pro (venstre, højre eller begge) har problemet, udskiftes de. AirPods Pro-etuiet er ikke berørt og udskiftes ikke.

Du kan læse mere om Apple Service progammet på deres hjemmeside her.

Find et autoriseret apple værksted til reparation af dine AirPods

på mobilecare.dk kan du nemt og hurtigt finde en autoriseret apple-serviceudbyder der kan diagnosticerer dine AirPods og tjekke om der er fejl i dem.

Besøg vores oversigt over apple partner værksteder her.

 

 

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.