AirPods Pro lydproblemer

25. november 2022
AirPods Pro lydproblemer

Skrevet afChristoffer

Har du problemer med dine AirPods Pro fra Apple. Det er blevet annonceret fra Apple at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder skulle være produceret før oktober 2020.

iFølge Apple kan de Airpods Pro der har problemer udvise:

  • Knitrende lyde eller støj, der bliver værre i omgivelser med meget støj, eller når du træner eller taler i telefon
  • Aktiv støjreduktion fungerer ikke som forventet, f.eks. tab af bas, eller øget baggrundsstøj, f.eks. fra gadetrafik eller fly

Programmet dækker berørte AirPods Pro-modeller i tre år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Et Apple-autoriseret værksted udfører gratis service på den berørte AirPods Pro (venstre, højre eller begge).

Dine AirPods Pro undersøges forud for servicen for at sikre, at de er berettiget til programmet. Hvis det konstateres, at dine AirPods Pro (venstre, højre eller begge) har problemet, udskiftes de. AirPods Pro-etuiet er ikke berørt og udskiftes ikke.

Du kan læse mere om Apple Service progammet på deres hjemmeside her.

Find et autoriseret apple værksted til reparation af dine AirPods

på mobilecare.dk kan du nemt og hurtigt finde en autoriseret apple-serviceudbyder der kan diagnosticerer dine AirPods og tjekke om der er fejl i dem.

Besøg vores oversigt over apple partner værksteder her.

 

 

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.