×
Guide iPhone | 20. juni 2022

Apple Service Program

Apple Service Program

Du kan sparer dig selv for penge ved at bruge MobileCare og tjekke om dit Apple produkt er omfattet af et udvidet Apple Service program.

Apple har lavet en side som du kan se her hvor du læse mere om hvilke produkter der er omfattet af et service program. Helt konkret betyder serviceprogrammet at du kan få repareret dit Apple produkt gratis hos et Autoriseret Apple Værksted hvis det opfylder betingelserne på et af service programmerne og det kan dermed ses som en udvidet garanti.

Grunden til at Apple tilbyder dette, er nok for at giver kunderne en god oplevelse hvis der skulle være fejl på et af deres produkter og dermed en mulighed for at få det fixet uden betaling da det er en produktions fejl etc.

Når du bruger MobileCare vil du kunne se om der service program tilknyttet din iPhone reparation du søger på.

 

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.