Apple Service Program

20. juni 2022
Apple Service Program

Skrevet afChristoffer

Du kan sparer dig selv for penge ved at bruge MobileCare og tjekke om dit Apple produkt er omfattet af et udvidet Apple Service program.

Apple har lavet en side som du kan se her hvor du læse mere om hvilke produkter der er omfattet af et service program. Helt konkret betyder serviceprogrammet at du kan få repareret dit Apple produkt gratis hos et Autoriseret Apple Værksted hvis det opfylder betingelserne på et af service programmerne og det kan dermed ses som en udvidet garanti.

Grunden til at Apple tilbyder dette, er nok for at giver kunderne en god oplevelse hvis der skulle være fejl på et af deres produkter og dermed en mulighed for at få det fixet uden betaling da det er en produktions fejl etc.

Når du bruger MobileCare vil du kunne se om der service program tilknyttet din iPhone reparation du søger på.

 

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.