×
MobileCare | 27. marts 2022

Autoriserede Apple Værksteder

Autoriserede Apple Værksteder

Apple Autoriserede Service Providers eller en såkaldt ASP er sikkerhed for at få lavet din Apple enhed igennem garanti og med Originale reservedele.

Hvis din Apple enhed er gået i stykker, den er under 2 år gammel (nogle tilfælde er der udvidet garanti) og det ikke er din egen skyld. Så vil du efter kontakt med Apple Support for det meste blive bedt om at besøge en  Apple Autoriserede Service Providers der så kan diagnoserer og reparere din enhed.

Da vi i Danmark ikke har Officielle Apple butikker, er der i stedet officielle værksteder som arbejder under Apple.

Vi har samlet en liste over alle de Officielle Apple værksteder i Danmark, de såkaldte ASPs (Authorized Service Providers).

  1. Green
  2. Care1
  3. StayOnline
  4. ServicePartner
  5. Mentech

Alle Apple Autoriserede Service Providers er underlagt Apples regler  og dem der reparere din enhed vil blandt andet være uddannet til det igennem Apple.

Se listen af Autoriserede Apple Providers på MobileCare her og find de bedste priser, den bedst bedømte eller den der er tættest på dig.

Uafhængig reparationsudbyder

Siden 2020 har Apple desuden tilbudt trejdeparts reparatører til at blive uafhængige reparationsudbyder. Dette betyder at en reparatør kan blive godkendt til det og få adgang til Apples egne reservedele, Software og uddannelse.

Den store forskel i forhold til Autoriserede er at der ikke kan laves reparationer som er omfattet af Apples garanti.

Det er lidt mere uklart hvor mange af disse som findes i Danmark, men du kan finde en komplet oversigt over reparatører eller søge på en reparation her.

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.