Autoriserede Apple Værksteder

27. marts 2022
Autoriserede Apple Værksteder

Skrevet afChristoffer

Apple Autoriserede Service Providers eller en såkaldt ASP er sikkerhed for at få lavet din Apple enhed igennem garanti og med Originale reservedele.

Hvis din Apple enhed er gået i stykker, den er under 2 år gammel (nogle tilfælde er der udvidet garanti) og det ikke er din egen skyld. Så vil du efter kontakt med Apple Support for det meste blive bedt om at besøge en  Apple Autoriserede Service Providers der så kan diagnoserer og reparere din enhed.

Da vi i Danmark ikke har Officielle Apple butikker, er der i stedet officielle værksteder som arbejder under Apple.

Vi har samlet en liste over alle de Officielle Apple værksteder i Danmark, de såkaldte ASPs (Authorized Service Providers).

  1. Green
  2. Care1
  3. StayOnline
  4. ServicePartner
  5. Mentech

Alle Apple Autoriserede Service Providers er underlagt Apples regler  og dem der reparere din enhed vil blandt andet være uddannet til det igennem Apple.

Se listen af Autoriserede Apple Providers på MobileCare her og find de bedste priser, den bedst bedømte eller den der er tættest på dig.

Uafhængig reparationsudbyder

Siden 2020 har Apple desuden tilbudt trejdeparts reparatører til at blive uafhængige reparationsudbyder. Dette betyder at en reparatør kan blive godkendt til det og få adgang til Apples egne reservedele, Software og uddannelse.

Den store forskel i forhold til Autoriserede er at der ikke kan laves reparationer som er omfattet af Apples garanti.

Det er lidt mere uklart hvor mange af disse som findes i Danmark, men du kan finde en komplet oversigt over reparatører eller søge på en reparation her.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.