Autoriserede Apple Værksteder

27. marts 2022
Autoriserede Apple Værksteder

Skrevet afChristoffer

Apple Autoriserede Service Providers eller en såkaldt ASP er sikkerhed for at få lavet din Apple enhed igennem garanti og med Originale reservedele.

Hvis din Apple enhed er gået i stykker, den er under 2 år gammel (nogle tilfælde er der udvidet garanti) og det ikke er din egen skyld. Så vil du efter kontakt med Apple Support for det meste blive bedt om at besøge en  Apple Autoriserede Service Providers der så kan diagnoserer og reparere din enhed.

Da vi i Danmark ikke har Officielle Apple butikker, er der i stedet officielle værksteder som arbejder under Apple.

Vi har samlet en liste over alle de Officielle Apple værksteder i Danmark, de såkaldte ASPs (Authorized Service Providers).

  1. Green
  2. Care1
  3. StayOnline
  4. ServicePartner
  5. Mentech

Alle Apple Autoriserede Service Providers er underlagt Apples regler  og dem der reparere din enhed vil blandt andet være uddannet til det igennem Apple.

Se listen af Autoriserede Apple Providers på MobileCare her og find de bedste priser, den bedst bedømte eller den der er tættest på dig.

Uafhængig reparationsudbyder

Siden 2020 har Apple desuden tilbudt trejdeparts reparatører til at blive uafhængige reparationsudbyder. Dette betyder at en reparatør kan blive godkendt til det og få adgang til Apples egne reservedele, Software og uddannelse.

Den store forskel i forhold til Autoriserede er at der ikke kan laves reparationer som er omfattet af Apples garanti.

Det er lidt mere uklart hvor mange af disse som findes i Danmark, men du kan finde en komplet oversigt over reparatører eller søge på en reparation her.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.