Dårlig lyd i iPhone højtaler

14. maj 2023
Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen. Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

Forvrænget lyd under samtale på iPhone

  1. Kontroller dine lydindstillinger. Hvis din enhed har en Ring/Lydløs-kontakt, skal du trykke den fremad (mod enhedens skærm), så den orange farve ikke er synlig. Åbn Indstillinger > Fokus > Forstyr ikke, og kontroller, at Forstyr ikke er slået fra.
  2. Rengør dine modtagere og højttalere. Fjern alle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm og etuier fra din enhed. Kontroller, om højttaleråbningen er blokeret eller snavset. Kun iPhone: Sørg for, at modtageren ikke er blokeret eller snavset. Rengør højttaleren eller modtageren efter behov med en lille børste med bløde hår. Det er vigtigt, at børsten er ren og tør.
  3. Kontroller lyden på din enhed. Gå til Indstillinger > Lyde (eller Indstillinger > Lyde & haptisk feedback), og træk mærket Ringetoner og advarsler frem og tilbage et par gange. Hvis du ikke hører nogen lyd, eller hvis højtalerknappen på mærket Ringetoner og advarsler er nedtonet, skal din højttaler muligvis til reparation.
  4. Forsøg at foretage et opkald. Hvis du kan høre lyd, kan du forsøge at foretage et opkald med din iPhone og slå medhørsfunktionen til.

Meget lav lyd under samtale på iPhone

Hvis du foretrækker det, er her nogle flere trin, du kan prøve på egen hånd. Du er muligvis stadig nødt til at kontakte Apple-support for at undersøge dine servicemuligheder efter at have fulgt disse trin.

  1. Fjern alle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm og etuier fra din enhed.
  2. Kontroller, om højttaleråbningen er blokeret eller snavset. Sørg for, at modtageren ikke er blokeret eller snavset.
  3. Rengør højtaleren eller modtageren efter behov med en lille børste med bløde hår. Det er vigtigt, at børsten er ren og tør.
  4. Gå til Indstillinger > Lyde (eller Indstillinger > Lyde & haptisk feedback), og træk mærket Ringetoner og advarsler frem og tilbage et par gange. Hvis du ikke hører nogen lyd, eller hvis højttalerknappen på mærket Ringetoner og advarsler er nedtonet, skal din højttaler muligvis til reparation.
  5. Hvis du kan høre lyd, kan du forsøge at foretage et opkald med din iPhone og slå medhørsfunktionen til. På iPad eller iPod touch kan du foretage et FaceTime-opkald. Hvis du stadig ikke kan høre noget, eller hvis du hører statisk støj eller skrattende lyd, kan problemet skyldes netværket eller modtageforholdene. Prøv at ringe igen senere eller fra et andet sted.

Få fixet din iPhone Højtaler hos et mobil værksted

Hvis du har prøvet at gøre de overstående ting og virker din iPhone højtaler stadig ikke. Så skal du nok ned og få den udskiftet på et mobilværksted. Før du gør dette så kan det give god mening at tjekke hvilke reparatører der findes i nærheden af dig og hvad priserne ligger på.

Besøg MobileCare og sammenlign mere end 200 mobil værksteder der kan hjælpe dig med at få fixet din iPhone højtaler. Der kan være stor forskel på priser og kvalitet af reparationen, find al det du behøver at vide for at vælge den rigtige reparatør for dig her.

Find flere guides og gode råd så du kan få mest ud af din Apple enhed, Klik her.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.