×
Guide iPhone | 14. maj 2023

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

 1. Kontroller dine lydindstillinger

  Hvis din enhed har en Ring/Lydløs-kontakt, skal du trykke den fremad (mod enhedens skærm), så den orange farve ikke er synlig.

  Åbn Indstillinger > Fokus > Forstyr ikke, og kontroller, at Forstyr ikke er slået fra.

 2. Rengør dine modtagere og højttalere

  Fjern alle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm og etuier fra din enhed. Kontroller, om højttaleråbningen er blokeret eller snavset. Kun iPhone: Sørg for, at modtageren ikke er blokeret eller snavset. Rengør højttaleren eller modtageren efter behov med en lille børste med bløde hår. Det er vigtigt, at børsten er ren og tør.

 3. Kontroller lyden på din enhed

  Gå til Indstillinger > Lyde (eller Indstillinger > Lyde & haptisk feedback), og træk mærket Ringetoner og advarsler frem og tilbage et par gange. Hvis du ikke hører nogen lyd, eller hvis højttalerknappen på mærket Ringetoner og advarsler er nedtonet, skal din højttaler muligvis til reparation.

 4. Forsøg at foretage et opkald

  Hvis du kan høre lyd, kan du forsøge at foretage et opkald med din iPhone og slå medhørsfunktionen til.

 

Få fixet din iPhone Højtaler hos et mobil værksted

Hvis du har prøvet at gøre de overstående ting og virker din iPhone højtaler stadig ikke, så skal du nok ned og få dem skiftet på et reparations værksted. Før du gør dette så kan det give god mening at tjekke hvilke reparatører der findes i nærheden af dig og hvad priserne ligger på.

Besøg MobileCare og sammenlign mere end 200 mobil værksteder der kan hjælpe dig med at få fixet din iPhone højtaler. Der kan være stor forskel på priser og kvalitet af reparationen, find al det du behøver at vide for at vælge den rigtige reparatør for dig her.

 

Find flere guides og gode råd så du kan få mest ud af din Apple enhed, Klik her.

Også værd at læse

Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022
Guide iPhone

AirPods Pro lydproblemer

Har du problemer med dine AirPods Pro fra Apple. Det er blevet annonceret fra Apple at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder skulle være produceret før oktober 2020.

25. november 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.