Dårlig lyd i iPhone højtaler

14. maj 2023
Dårlig lyd i iPhone højtaler

Skrevet afChristoffer

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen. Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

Forvrænget lyd under samtale på iPhone

  1. Kontroller dine lydindstillinger. Hvis din enhed har en Ring/Lydløs-kontakt, skal du trykke den fremad (mod enhedens skærm), så den orange farve ikke er synlig. Åbn Indstillinger > Fokus > Forstyr ikke, og kontroller, at Forstyr ikke er slået fra.
  2. Rengør dine modtagere og højttalere. Fjern alle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm og etuier fra din enhed. Kontroller, om højttaleråbningen er blokeret eller snavset. Kun iPhone: Sørg for, at modtageren ikke er blokeret eller snavset. Rengør højttaleren eller modtageren efter behov med en lille børste med bløde hår. Det er vigtigt, at børsten er ren og tør.
  3. Kontroller lyden på din enhed. Gå til Indstillinger > Lyde (eller Indstillinger > Lyde & haptisk feedback), og træk mærket Ringetoner og advarsler frem og tilbage et par gange. Hvis du ikke hører nogen lyd, eller hvis højtalerknappen på mærket Ringetoner og advarsler er nedtonet, skal din højttaler muligvis til reparation.
  4. Forsøg at foretage et opkald. Hvis du kan høre lyd, kan du forsøge at foretage et opkald med din iPhone og slå medhørsfunktionen til.

Meget lav lyd under samtale på iPhone

Hvis du foretrækker det, er her nogle flere trin, du kan prøve på egen hånd. Du er muligvis stadig nødt til at kontakte Apple-support for at undersøge dine servicemuligheder efter at have fulgt disse trin.

  1. Fjern alle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm og etuier fra din enhed.
  2. Kontroller, om højttaleråbningen er blokeret eller snavset. Sørg for, at modtageren ikke er blokeret eller snavset.
  3. Rengør højtaleren eller modtageren efter behov med en lille børste med bløde hår. Det er vigtigt, at børsten er ren og tør.
  4. Gå til Indstillinger > Lyde (eller Indstillinger > Lyde & haptisk feedback), og træk mærket Ringetoner og advarsler frem og tilbage et par gange. Hvis du ikke hører nogen lyd, eller hvis højttalerknappen på mærket Ringetoner og advarsler er nedtonet, skal din højttaler muligvis til reparation.
  5. Hvis du kan høre lyd, kan du forsøge at foretage et opkald med din iPhone og slå medhørsfunktionen til. På iPad eller iPod touch kan du foretage et FaceTime-opkald. Hvis du stadig ikke kan høre noget, eller hvis du hører statisk støj eller skrattende lyd, kan problemet skyldes netværket eller modtageforholdene. Prøv at ringe igen senere eller fra et andet sted.

Få fixet din iPhone Højtaler hos et mobil værksted

Hvis du har prøvet at gøre de overstående ting og virker din iPhone højtaler stadig ikke. Så skal du nok ned og få den udskiftet på et mobilværksted. Før du gør dette så kan det give god mening at tjekke hvilke reparatører der findes i nærheden af dig og hvad priserne ligger på.

Besøg MobileCare og sammenlign mere end 200 mobil værksteder der kan hjælpe dig med at få fixet din iPhone højtaler. Der kan være stor forskel på priser og kvalitet af reparationen, find al det du behøver at vide for at vælge den rigtige reparatør for dig her.

Find flere guides og gode råd så du kan få mest ud af din Apple enhed, Klik her.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.