Fjern My AI Snapchat

24. maj 2023
Fjern My AI Snapchat

Snapchats chatrobot My AI har fået meget kritik allerede. Fjern Snapchat My AI nemt og hurtigt ved vores guide her.

Din nye “ven”, My AI, er baseret på kunstig intelligens og er placeret øverst i appen over samtaler med brugernes virkelige venner.

Løsningen er måske bare at slette den – tænker du så… Men det er faktisk ikke så ligetil. Hvis du ønsker at slette My AI i din chatoversigt, så kræver det, at du er Snapchat+ medlem. Sådan et abonnement koster 249 kroner om året.

Faktisk har en del allerede tegnet et sådant abonnement. I april 2023 kunne vi oplyse, at der nu var mere end 3 millioner abonnenter på Snapchat+.

Sådan fjerner du My AI fra snapchat

Vælger du at tegne abonnement på Snapchat+, så kan du så slette My AI. Dette gøres på nedenstående fremgangsmåde:

 1. Åben Snapchat
 2. Swipe til højre fra kameraskærmen for at gå til Chatskærmen
 3. Tryk og hold på “Min AI”
 4. Tryk på “chat-indstillinger”
 5. Tryk på “Ryd fra chat-feed”

Alternativt kan du prøve at fjerne Snapchat My AI her

 1. Åbn Snapchat
 2. Tryk på din Bitmoji i øverste venstre hjørne
 3. Vælg indstillingsikonet i øverste højre hjørne
 4. Rul ned til “Privatlivskontrol”
 5. Vælg “Slet data”
 6. Tryk på “Ryd samtaler”
 7. Vælg “X” ud for “My AI” for at fjerne det fra dit chatfeed

Du kan finde mange andre guides og tips på vores blog. Tjek andre gode tips til iPhone her.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.