×
Guide iPhone | 10. juli 2022

Glemt kode til Apple id

Glemt kode til Apple id

Det kan ske for selv den bedste, at glemme sin kode til sit Apple id. Se, hvordan du sætter din iPhone i  i gendannelsesfunktion, så du kan slette dataene på den og indstille den igen.

Hvis du indtaster den forkerte kode på låseskærmen på din iPhone for mange gange, vil der blive vist en advarsel om, at din iPhone er deaktiveret.

Hvis du ikke kan huske din kode, når du prøver igen, kan du bruge en computer til at sætte din iPhone i gendannelsesfunktion. Gendannelsesfunktion giver dig mulighed for at slette din iPhone, så du kan få adgang til at konfigurere den igen.

Når du har slettet din iPhone, kan du gendanne dine data og indstillinger fra en sikkerhedskopi. Hvis du ikke har sikkerhedskopieret din iPhone, kan du indstille den som en ny enhed og derefter downloade eventuelle data, du har i iCloud.

Step 1: Sørg for, at du har adgang til en computer (Mac eller pc)

Denne proces kræver en Mac eller pc. Hvis du bruger en pc, skal du sørge for, at den har Windows 10 eller nyere, og at iTunes er installeret. Du skal også bruge det kabel, der fulgte med din iPhone, eller et andet kompatibelt kabel, til at slutte din iPhone til computeren.

Hvis du ikke har en computer, og du ikke kan låne en, skal du henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få hjælp.

Step 2: Sluk din iPhone

Fjern kablet mellem computeren og din iPhone, hvis den stadig er tilsluttet.

Sluk din iPhone ved hjælp af metoden for din iPhone-model:

iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X og nyere, herunder iPhone SE (2. og 3. generation): Tryk og hold både sideknappen og knappen Lydstyrke nede, indtil mærket Sluk vises.

iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s og iPhone 6: Tryk og hold sideknappen nede, indtil mærket Sluk vises.

Step 3: Sæt din iPhone i gendannelsesfunktion

Først, Find den knap på din iPhone, som du skal holde nede i næste trin, så du er klar:

iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X og nyere, herunder iPhone SE (2. og 3. generation) bruger sideknappen.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus bruger knappen Lydstyrke ned.

Herefter Tryk på den korrekte knap for din iPhone, og hold den nede, mens du slutter din iPhone til computeren. Slip ikke knappen.

Bliv ved med at holde knappen nede, indtil du ser skærmen for gendannelsesfunktion på din iPhone, og slip derefter knappen.

Du skal se nedestående billede for at din iPhone er gået igang med gendannelsesfunktionen.

Step 4: Gendan din iPhone

  1. Find din iPhone i Finder eller i iTunes på den computer, den er tilsluttet. (Læs mere om, hvordan du finder din tilsluttede iPhone.)
  2. Vælg Gendan, når du får valget mellem at gendanne eller opdatere. Din computer downloader software til din iPhone og starter gendannelsesprocessen. Hvis overførslen tager mere end 15 minutter, og din enhed forlader skærmen for gendannelsesfunktion, skal du lade overførslen slutte og derefter slukke din iPhone og starte den igen.
  3. Vent på, at processen afsluttes.
  4. Fjern kablet mellem din iPhone og computeren, og indstil og brug derefter din iPhone.

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.