Guides

Her samler vi tips, vejledninger og og trin for trin-guides, som tilsammen vil udgøre de bedste guides inden for brug af Apple produkter og vores prissammenlignings tjeneste mobilecare.dk.

MobileCare

MobileCare

Prisstigning på Autoriserede Apple reparationer

Der er høj inflation alle steder og uden at kunne vide dette jeg skriver med sikkerhed så ligner da at Apple har hævet deres priser på reservedele til deres Autoriserede værksteder ligesom at værkstederne oplever stigende energipriser m.m.

19. oktober 2022
MobileCare

Nyt batteri til din iPhone

Har du brug for et nyt batteri til din iPhone? Slukker din iPhone helt uventet eller oplever du at strømniveauet er dårligere end den plejer så ligger fejlen med højest sandsynligt i dit iPhone batteri.

17. juli 2022
MobileCare

Autoriserede Apple Værksteder

Apple Autoriserede Service Providers eller en såkaldt ASP er sikkerhed for at få lavet din Apple enhed igennem garanti og med Originale reservedele.

27. marts 2022
MobileCare

iPhone reparation Kvalitet af reservedele

iPhone reparation – kvalitet af reservedele, Der findes flere typer reservedele som kan bruges til en iPhone reparation. På MobileCare har vi angivet hvilken reservedel reparatøren bruger til din iPhone reparation, hvis dette oplyses.

21. februar 2022
MobileCare

Hvis skærmen ikke virker på din iPhone

Har du tabt din iPhone og har skærmen fået en revne eller måske helt ødelagt, er det måske på tide med et skærmskift på din iPhone.

17. december 2021

iPhone

iPhone Guide

iPhone 15 Pro – Alt du skal vide

Apple annoncerede  den 12 september iPhone 15 Pro og ‌iPhone 15 Pro Max, deres nyeste flagskibssmartphones. Enhederne har en række nye funktioner, herunder en titaniumramme, A17 Pro-chippen og meget mere.

12. september 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023
iPhone Guide

Hvor kan man se Apple WWDC 2023 live stream

Apples årlige World Wide Developer Conference (WWDC) kommer, og i år forventes der et mere tætpakket show end normalt.  Det er en af årets største teknologibegivenheder, så hvis du vil se alt annonceret, så læs med her.

5. juni 2023
iPhone Guide

ChatGPT App til din iPhone

Efter lang ventetid har OpenAI endelig lanceret en officiel ChatGPT-app til iPhone. Det er dog ikke iPhone der understøttes.

3. juni 2023
iPhone Guide

Min iPhone bliver varm – Hvad kan jeg gøre?

Bliver din iPhone meget varm skyldes det oftest softwaren, Se her hvad du selv kan gøre for at løse problemet.

2. juni 2023
iPhone Guide

iPhone reparation – De mest udbredte

Har du også før haft brug for en iPhone reparation? Vi har skrevet om hvad du selv kan gøre før du bruger penge på professionel hjælp, hvis fronten kan være revnet, du kan have tabt den i en vandpyt eller batteriet dør ud hurtigt.

29. maj 2023
iPhone Guide

Problemer med dit iPhone Ladestik?

Når din iPhone har ligget i din lomme, vil du på et tidspunkt måske opleve at der det kan blive svært at få ladestikket ind i din iPhones ladeport. Bare rolig der er måder på du selv kan løse det.

25. maj 2023
iPhone Guide

Fjern My AI Snapchat

Snapchats chatrobot My AI har fået meget kritik allerede. Fjern Snapchat My AI nemt og hurtigt ved vores guide her.

24. maj 2023
iPhone Guide

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen. Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
iPhone Guide

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
iPhone Guide

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
iPhone Guide

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022
iPhone Guide

AirPods Pro lydproblemer

Har du problemer med dine AirPods Pro fra Apple. Det er blevet annonceret fra Apple at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder skulle være produceret før oktober 2020.

25. november 2022
iPhone Guide

Den nye Apple iPhone 14 serie

Apple introducerede iPhone 14-serien for verden den 7. september, og de fleste af telefonerne vil blive sat til salg fra den 16. september 2022 (iPhone 14 Plus fås fra den 7/10).

8. september 2022
iPhone Guide

Find ud af hvad din iPhone fejler

Hvis du kan genkende en af de nedestående problemer, så er det med stort sandsynlighed den type reparation du skal have foretaget.

18. august 2022
iPhone Guide

Installer Apple iOS16

Apple har netop frigivet den første offentlige betaudgave af iOS 16. Se her hvordan du kan få installeret det nye iOS med mange nye lækre funktioner.

13. august 2022
iPhone Guide

Glemt kode til Apple id

Det kan ske for selv den bedste, at glemme sin kode til sit Apple id. Se, hvordan du sætter din iPhone i  i gendannelsesfunktion, så du kan slette dataene på den og indstille den igen.

10. juli 2022
iPhone Guide

Apple Service Program

Du kan sparer dig selv for penge ved at bruge MobileCare og tjekke om dit Apple produkt er omfattet af et udvidet Apple Service program.

20. juni 2022
iPhone Guide

Installer eSim på iPhone

Et eSIM på din iPhone er et digitalt SIM-kort, der gør det muligt at aktivere dit mobilabonnement fra den operatør du har, uden at skulle bruge et fysisk nano-SIM-kort.

21. maj 2022
iPhone Guide

AirDrop på iPhone

En funktion som vi er vilde med i iOS er AirDrop. Hvis en i nærheden af dig skal have et billede du har taget eller et dokument så kan du blot ligge begge iPhones ved siden af hinanden.

12. april 2022

iPad

iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPad Guide

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023

Apple Watch

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
Watch Guide

Lås MacBook op med dit Apple Watch

Hvis du har en Mac fra 2013 eller nyere og med macOS 10.13 , kan dit Apple Watch med det samme låse din Mac op, når vågeblus afbrydes.

26. marts 2022

Macbook

MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
MacBook Guide

Hurtigopladning på MacBook Pro 14″ eller 16″

Du kan hurtigt oplade din MacBook Pro (14″, 2021) eller MacBook Pro (16″, 2021) op til 50 procent batterikapacitet på omkring 30 minutter.

8. april 2022
MacBook Guide

Sådan fungerer SideCar på din Mac

Med Sidecar kan du bruge din iPad som en ekstern skærm til din Mac og bruge din iPad som indtastningsenhed til dine Mac-apps. Giv dig selv noget ekstra plads at arbejde på, tegne med Apple Pencil, markere PDF-dokumenter og skærmbilleder m.m.

17. marts 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.