Guides

Her samler vi tips, vejledninger og og trin for trin-guides, som tilsammen vil udgøre de bedste guides inden for brug af Apple produkter og vores prissammenlignings tjeneste mobilecare.dk.

MobileCare

MobileCare

Prisstigning på Autoriserede Apple reparationer

Der er høj inflation alle steder og uden at kunne vide dette jeg skriver med sikkerhed så ligner da at Apple har hævet deres priser på reservedele til deres Autoriserede værksteder ligesom at værkstederne oplever stigende energipriser m.m.

19. oktober 2022
MobileCare

Nyt batteri til din iPhone

Har du brug for et nyt batteri til din iPhone? Slukker din iPhone helt uventet eller oplever du at strømniveauet er dårligere end den plejer så ligger fejlen med højest sandsynligt i dit iPhone batteri.

17. juli 2022
MobileCare

Autoriserede Apple Værksteder

Apple Autoriserede Service Providers eller en såkaldt ASP er sikkerhed for at få lavet din Apple enhed igennem garanti og med Originale reservedele.

27. marts 2022
MobileCare

iPhone reparation Kvalitet af reservedele

iPhone reparation – kvalitet af reservedele, Der findes flere typer reservedele som kan bruges til en iPhone reparation. På MobileCare har vi angivet hvilken reservedel reparatøren bruger til din iPhone reparation, hvis dette oplyses.

21. februar 2022
MobileCare

Hvis skærmen ikke virker på din iPhone

Har du tabt din iPhone og har skærmen fået en revne eller måske helt ødelagt, er det måske på tide med et skærmskift på din iPhone.

17. december 2021

iPhone

iPhone Guide

Opret et Apple id til dit barn

I stedet for at dele en konto med dit barn, hvor barnet kan få uønsket adgang til dine personlige data, kan du oprette et Apple-id til barnet. Derefter kan du nemt indstille aldersbaseret børnesikring, så kan barnet bruge Familie deling, Beskeder, App Store og andre Apple-tjenester.

25. december 2023
iPhone Guide

Virker Apple Pay ikke? Sådan løser du det

Apple Pay har revolutioneret måden, vi foretager betalinger på, hvilket gør transaktioner hurtigere, sikrere og mere bekvemme. Men ligesom med enhver teknologi kan der opstå problemer, hvor Apple Pay ikke fungerer som forventet.

9. december 2023
iPhone Guide

Problemer med iPhone mobildata? Sådan løser du det

Mobildata er en essentiel funktion i moderne smartphones, især iPhones, der holder brugerne online uanset deres placering. Men der kan opstå problemer, hvor mobildata ikke fungerer som forventet. I denne guide vil jeg udforske almindelige spørgsmål og løsninger vedrørende mobildata på iPhones på en letforståelig måde.

8. december 2023
iPhone Guide

Nye Funktioner i iOS 17.2

Spændende opdateringer er på vej til din iPhone med iOS 17.2! Lad os tage et kig på, hvad du kan forvente i denne opdatering, som indeholder funktioner, der blev lovet tidligere på året.

8. december 2023
iPhone Guide

Gør iPhone eller iPad klar til salg

Inden du sælger, bortgiver eller bytter din Phone eller iPad, er det vigtigt at overføre dine oplysninger til din nye enhed og eventuelt fjerne dine personlige oplysninger fra den gamle enhed.

21. november 2023
iPhone Guide

Nulstil dit Apple ID

Apple ID er kernen i brugeroplevelsen på alle Apple-enheder og tjenester. Det er den personlige konto, der giver adgang til App Store, iCloud, iTunes og mere. Men hvad sker der, hvis du mister adgangen til dit Apple ID eller glemmer din adgangskode? Det kan skabe betydelige udfordringer, da din digitale identitet og adgang til købte […]

21. november 2023
iPhone Guide

Sådan får du AirDrop til at virke igen

AirDrop er en utroligt bekvem funktion i Apple’s økosystem, der muliggør hurtig og trådløs overførsel af filer mellem forskellige Apple-enheder. Når AirDrop fungerer problemfrit, skaber det en glidende og effektiv proces, men når det ikke fungerer, kan det være frustrerende. Denne guide er udformet for at hjælpe dig med at forstå, hvordan AirDrop fungerer, hvorfor […]

18. november 2023
iPhone Guide

Sådan fikser du dit Face ID

Ansigtsgenkendelse (Face ID) repræsenterer en af de mest beundrede funktioner på moderne iPhones, da den giver brugerne mulighed for nemt og sikkert at låse deres telefon op ved blot at kigge på den. Men hvad gør du, hvis denne praktiske funktion pludselig svigter? Læs videre for at få svar på dette spørgsmål.

16. november 2023
iPhone Guide

Få mest ud af dit iPhone Batteri

Moderne smartphones, især iPhones, har revolutioneret vores liv og gjort adgangen til information og kommunikation mere praktisk og tilgængelig end nogensinde før. Alligevel er vi alle bekendt med den frygtede advarsel om lavt batteri niveau, der ofte opstår midt på dagen. Så hvordan kan du optimere din iPhones batterilevetid? I dette blogindlæg vil vi udforske […]

6. november 2023
iPhone Guide

iPhone reparation: Sådan finder du den bedste løsning

Er din iPhone blevet beskadiget eller fungerer den ikke korrekt? Læs videre for at finde ud af hvorfor det er vigtigt at reparere din iPhone, hvornår du skal overveje en reparation samt hvordan du finder den bedste løsning. Vi vil også give dig nogle nyttige tips til at undgå fremtidige skader på din enhed. Så […]

6. november 2023
iPhone Guide

iPhone 15 Pro – Alt du skal vide

Apple annoncerede  den 12 september iPhone 15 Pro og ‌iPhone 15 Pro Max, deres nyeste flagskibssmartphones. Enhederne har en række nye funktioner, herunder en titaniumramme, A17 Pro-chippen og meget mere.

12. september 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023
iPhone Guide

Hvor kan man se Apple WWDC 2023 live stream

Apples årlige World Wide Developer Conference (WWDC) kommer, og i år forventes der et mere tætpakket show end normalt.  Det er en af årets største teknologibegivenheder, så hvis du vil se alt annonceret, så læs med her.

5. juni 2023
iPhone Guide

ChatGPT App til din iPhone

Efter lang ventetid har OpenAI endelig lanceret en officiel ChatGPT-app til iPhone. Det er dog ikke iPhone der understøttes.

3. juni 2023
iPhone Guide

Min iPhone bliver varm – Hvad kan jeg gøre?

Bliver din iPhone meget varm skyldes det oftest softwaren, Se her hvad du selv kan gøre for at løse problemet.

2. juni 2023
iPhone Guide

iPhone reparation – De mest udbredte

Har du også før haft brug for en iPhone reparation? Vi har skrevet om hvad du selv kan gøre før du bruger penge på professionel hjælp, hvis fronten kan være revnet, du kan have tabt den i en vandpyt eller batteriet dør ud hurtigt.

29. maj 2023
iPhone Guide

Problemer med dit iPhone Ladestik?

Når din iPhone har ligget i din lomme, vil du på et tidspunkt måske opleve at der det kan blive svært at få ladestikket ind i din iPhones ladeport. Bare rolig der er måder på du selv kan løse det.

25. maj 2023
iPhone Guide

Fjern My AI Snapchat

Snapchats chatrobot My AI har fået meget kritik allerede. Fjern Snapchat My AI nemt og hurtigt ved vores guide her.

24. maj 2023
iPhone Guide

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen. Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
iPhone Guide

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023

iPad

iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPad Guide

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023

Apple Watch

Watch Guide

Nulstil Apple Watch

I den moderne digitale æra, hvor bærbare enheder som Apple Watch spiller en stadig mere central rolle i vores daglige liv, kan det være afgørende at mestre processen med nulstilling og gendannelse af disse ure.

24. oktober 2023
Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
Watch Guide

Lås MacBook op med dit Apple Watch

Hvis du har en Mac fra 2013 eller nyere og med macOS 10.13 , kan dit Apple Watch med det samme låse din Mac op, når vågeblus afbrydes.

26. marts 2022

Macbook

MacBook Guide

Min MacBook vil ikke tænde

Når du står over for en MacBook, der nægter at tænde, kan det være ekstremt frustrerende. Denne teknologiske juvel har fundet en vigtig plads i mange menneskers daglige liv, uanset om det drejer sig om arbejde, studier, kreativitet eller underholdning. Men ligesom alle andre teknologiske enheder er den ikke ufejlbarlig og kan opleve lejlighedsvise udfordringer.

24. oktober 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
MacBook Guide

Hurtigopladning på MacBook Pro 14″ eller 16″

Du kan hurtigt oplade din MacBook Pro (14″, 2021) eller MacBook Pro (16″, 2021) op til 50 procent batterikapacitet på omkring 30 minutter.

8. april 2022
MacBook Guide

Sådan fungerer SideCar på din Mac

Med Sidecar kan du bruge din iPad som en ekstern skærm til din Mac og bruge din iPad som indtastningsenhed til dine Mac-apps. Giv dig selv noget ekstra plads at arbejde på, tegne med Apple Pencil, markere PDF-dokumenter og skærmbilleder m.m.

17. marts 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.