×

Guides

Her samler vi tips, vejledninger og og trin for trin-guides, som tilsammen vil udgøre de bedste guides inden for brug af Apple produkter og vores prissammenlignings tjeneste mobilecare.dk.

MobileCare

MobileCare

Prisstigning på Autoriserede Apple reparationer

Der er høj inflation alle steder og uden at kunne vide dette jeg skriver med sikkerhed så ligner da at Apple har hævet deres priser på reservedele til deres Autoriserede værksteder ligesom at værkstederne oplever stigende energipriser m.m.

19. oktober 2022
MobileCare

Nyt batteri til din iPhone

Har du brug for et nyt batteri til din iPhone? Slukker din iPhone helt uventet eller oplever du at strømniveauet er dårligere end den plejer så ligger fejlen med højest sandsynligt i dit iPhone batteri.

17. juli 2022
MobileCare

Autoriserede Apple Værksteder

Apple Autoriserede Service Providers eller en såkaldt ASP er sikkerhed for at få lavet din Apple enhed igennem garanti og med Originale reservedele.

27. marts 2022
MobileCare

iPhone reparation Kvalitet af reservedele

iPhone reparation – kvalitet af reservedele, Der findes flere typer reservedele som kan bruges til en iPhone reparation. På MobileCare har vi angivet hvilken reservedel reparatøren bruger til din iPhone reparation, hvis dette oplyses.

21. februar 2022
MobileCare

Hvis skærmen ikke virker på din iPhone

Har du tabt din iPhone og har skærmen fået en revne eller måske helt ødelagt, er det måske på tide med et skærmskift på din iPhone.

17. december 2021

iPhone

Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022
Guide iPhone

AirPods Pro lydproblemer

Har du problemer med dine AirPods Pro fra Apple. Det er blevet annonceret fra Apple at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder skulle være produceret før oktober 2020.

25. november 2022
Guide iPhone

Den nye Apple iPhone 14 serie

Apple introducerede iPhone 14-serien for verden den 7. september, og de fleste af telefonerne vil blive sat til salg fra den 16. september 2022 (iPhone 14 Plus fås fra den 7/10).

8. september 2022
Guide iPhone

Find ud af hvad din iPhone fejler

Hvis du kan genkende en af de nedestående problemer, så er det med stort sandsynlighed den type reparation du skal have foretaget.

18. august 2022
Guide iPhone

Installer Apple iOS16

Apple har netop frigivet den første offentlige betaudgave af iOS 16. Se her hvordan du kan få installeret det nye iOS med mange nye lækre funktioner.

13. august 2022
Guide iPhone

Glemt kode til Apple id

Det kan ske for selv den bedste, at glemme sin kode til sit Apple id. Se, hvordan du sætter din iPhone i  i gendannelsesfunktion, så du kan slette dataene på den og indstille den igen.

10. juli 2022
Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

9. juli 2022
Guide iPhone

Apple Service Program

Du kan sparer dig selv for penge ved at bruge MobileCare og tjekke om dit Apple produkt er omfattet af et udvidet Apple Service program.

20. juni 2022
Guide iPhone

Installer eSim på iPhone

Et eSIM på din iPhone er et digitalt SIM-kort, der gør det muligt at aktivere dit mobilabonnement fra den operatør du har, uden at skulle bruge et fysisk nano-SIM-kort.

21. maj 2022
Guide iPhone

AirDrop på iPhone

En funktion som vi er vilde med i iOS er AirDrop. Hvis en i nærheden af dig skal have et billede du har taget eller et dokument så kan du blot ligge begge iPhones ved siden af hinanden.

12. april 2022
Guide iPhone

Optag skærmen på din iPhone

Optag skærmen på din iPhone med iOS 14 eller nyere. Det er nemt og hurtigt at slå denne funktion til på din iPhone. Sådan optager du din skærm I iOS 14 eller nyere skal du gå til Indstillinger > Kontrolcenter og trykke på knappen Tilføj  ud for Skærmoptagelse. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch eller på din iPad. […]

8. april 2022
Guide iPhone

Sådan genstarter du din iPhone

Oplever du problemer med din skærm, face id, batteri, knapper etc. kan du med fordel prøve at genstarte din iPhone og se om det løser problemet.

27. marts 2022
Guide iPhone

Er din iPhone stoppet med at oplade

Er din iPhone stoppet med at oplade? læs her hvad du skal gøre, hvis batteriet ikke oplader eller oplader langsomt, eller hvis der vises en advarsel.

25. marts 2022
Guide iPhone

Brug Face ID med mundbind og briller

Med iOS 15.4 og nyere versioner kan du bruge Face ID med mundbind  og briller til at låse din iPhone eller dit Apple Watch op.

24. marts 2022
Guide iPhone

Forlæng levetiden på din iPhone

Der er mange måder som kan forlænge levetiden på din iPhone, blot ved at huske nogle simple råd.

21. marts 2022
Guide iPhone

Internetdeling på iPhone eller iPad

Med Internetdeling på iPhone eller iPad kan du dele mobildataforbindelsen, når du ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk.

17. marts 2022
Guide iPhone

Opsætning af ny mail på din iPhone

Du kan oprette en e-mailkonto i appen Mail på din iOS-enhed på to måder – automatisk eller manuelt. Læs mere om, hvilken måde der er bedst for dig.

18. december 2021

iPad

Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023

Apple Watch

Guide Watch

Lås MacBook op med dit Apple Watch

Hvis du har en Mac fra 2013 eller nyere og med macOS 10.13 , kan dit Apple Watch med det samme låse din Mac op, når vågeblus afbrydes.

26. marts 2022

Macbook

Guide MacBook

Apple macOS Ventura

D. 24 oktober lancere Apple deres nye MacOS styresystem ved navn Ventura. Den første beta blev lanceret under Apples WWDC i Juni måned sammen med iOS16, siden har udviklere kunne hente opdateringen men nu har du alser snart selv muligheden.

21. oktober 2022
Guide MacBook

Hurtigopladning på MacBook Pro 14″ eller 16″

Du kan hurtigt oplade din MacBook Pro (14″, 2021) eller MacBook Pro (16″, 2021) op til 50 procent batterikapacitet på omkring 30 minutter.

8. april 2022
Guide MacBook

Sådan fungerer SideCar på din Mac

Med Sidecar kan du bruge din iPad som en ekstern skærm til din Mac og bruge din iPad som indtastningsenhed til dine Mac-apps. Giv dig selv noget ekstra plads at arbejde på, tegne med Apple Pencil, markere PDF-dokumenter og skærmbilleder m.m.

17. marts 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.