Hurtigopladning på MacBook Pro 14″ eller 16″

8. april 2022
Hurtigopladning på MacBook Pro 14″ eller 16″

Du kan hurtigt oplade din MacBook Pro (14″, 2021) eller MacBook Pro (16″, 2021) op til 50 procent batterikapacitet på omkring 30 minutter.

MacBook Pro på 14″ og MacBook Pro på 16″ med Apple Silicon understøtter hurtig opladning. Når du tilslutter en passende strømkilde og et passende kabel, kan du hurtigt oplade batteriet op til 50 procent på 30 minutter.

16″ MacBook Pro

På en 16″ MacBook Pro kan du hurtigt oplade med følgende mellemstik og kabel:

  • USB-C-strømforsyning på 140 W + USB-C til MagSafe 3-kabel

14″ MacBook Pro

På en 14″ MacBook Pro kan du hurtigt oplade med følgende kombinationer af strømkilder og kabler:

  • USB-C-strømforsyning på 140 W + USB-C til MagSafe 3-kabel
  • USB-C-strømforsyning på 96 W + USB-C til MagSafe 3-kabel
  • USB-C-strømforsyning på 96 W + USB-C-opladerkabel
  • Apple Studio-skærm + Thunderbolt-kabel
  • Apple Pro Display XDR + Thunderbolt 3-kabel
  • Ekstern skærm med strømforsyning på 94 W + Thunderbolt 3-kabel eller USB-C-kabel

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.