×
MobileCare | 17. december 2021

Hvis skærmen ikke virker på din iPhone

Skærm skift på iPhone

Har du tabt din iPhone og har skærmen fået en revne eller måske helt ødelagt, er det måske på tide med et skærmskift på din iPhone.

Når skærmen går i stykker, kan man typisk se stedet hvor telefonen først kommer i kontakt med den hårde overflade, tager størstedelen af slaget. Det er nemlig der hvor revnerne samler sig, og ofte ligner det et spindelvæv.

“Quick fix” ved en revnet skærm

De mange revner som kan forekomme, kan gøre det svært at bruge apps eller knapper, der er i det område af skærmen. I mange tilfælde vil touchskærmen på en iPhone stadig fungerer efter tab, selvom det yderste lag af glas er revnet.

Hvis revnen betyder, at du ikke kan bruge bestemte funktioner, kan du slå Assistive Touch til. Det er et hjælpeprogram på din iPhones styresystem (iOS), der er designet til, hvis du ikke har let eller mulighed for at bruge bestemte sider af skærmen.

Med Assistive Touch kan du blandt andet skifte mellem apps, rotere din skærm, få adgang til dit kontrolcenter m.m.

Slå Assistive Touch til:

  1. Tryk på appen “Indstillinger”
  2. Gå ind i “Tilgængelighed”
  3. Gå ind i “AssistiveTouch”
  4. Tænd for “AssistiveTouch”

Måske tid til at få en ny skærm

Der vil nok komme et tidspunkt hvor din skærm stopper med at fungerer hvis revnerne begynder at udvide sig eller din iPhone bliver udsat for væske. Ønsker du at fortaget skærmskift på din iPhone kan du nemt og hurtigt finde en reparatør på mobilecare.dk som har den bedste pris, den bedste anmeldelse eller måske ligger lige rundt om hjørnet fra hvor du befinder dig.

Hvis du i fremtiden gerne vil undgå en ødelagt skærm, vil vi anbefale at du investere i et panserglas og et cover.

Du kan også læse vores guide til de bedste panserglas eller covers her.

Også værd at læse

Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

22. december 2022
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022
Guide iPhone

AirPods Pro lydproblemer

Har du problemer med dine AirPods Pro fra Apple. Det er blevet annonceret fra Apple at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder skulle være produceret før oktober 2020.

25. november 2022
Guide iPhone

Den nye Apple iPhone 14 serie

Apple introducerede iPhone 14-serien for verden den 7. september, og de fleste af telefonerne vil blive sat til salg fra den 16. september 2022 (iPhone 14 Plus fås fra den 7/10).

8. september 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.