Hvis skærmen ikke virker på din iPhone

17. december 2021
Hvis skærmen ikke virker på din iPhone

Skrevet afChristoffer

Har du tabt din iPhone og har skærmen fået en revne eller måske helt ødelagt, er det måske på tide med et skærmskift på din iPhone.

Når skærmen går i stykker, kan man typisk se stedet hvor telefonen først kommer i kontakt med den hårde overflade, tager størstedelen af slaget. Det er nemlig der hvor revnerne samler sig, og ofte ligner det et spindelvæv.

“Quick fix” ved en revnet skærm

De mange revner som kan forekomme, kan gøre det svært at bruge apps eller knapper, der er i det område af skærmen. I mange tilfælde vil touchskærmen på en iPhone stadig fungerer efter tab, selvom det yderste lag af glas er revnet.

Hvis revnen betyder, at du ikke kan bruge bestemte funktioner, kan du slå Assistive Touch til. Det er et hjælpeprogram på din iPhones styresystem (iOS), der er designet til, hvis du ikke har let eller mulighed for at bruge bestemte sider af skærmen.

Med Assistive Touch kan du blandt andet skifte mellem apps, rotere din skærm, få adgang til dit kontrolcenter m.m.

Slå Assistive Touch til:

  1. Tryk på appen “Indstillinger”
  2. Gå ind i “Tilgængelighed”
  3. Gå ind i “AssistiveTouch”
  4. Tænd for “AssistiveTouch”

Måske tid til at få en ny skærm

Der vil nok komme et tidspunkt hvor din skærm stopper med at fungerer hvis revnerne begynder at udvide sig eller din iPhone bliver udsat for væske. Ønsker du at fortaget skærmskift på din iPhone kan du nemt og hurtigt finde en reparatør på mobilecare.dk som har den bedste pris, den bedste anmeldelse eller måske ligger lige rundt om hjørnet fra hvor du befinder dig.

Hvis du i fremtiden gerne vil undgå en ødelagt skærm, vil vi anbefale at du investere i et panserglas og et cover.

Du kan også læse vores guide til de bedste panserglas eller covers her.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.