×
MobileCare | 17. december 2021

Hvis skærmen ikke virker på din iPhone

Skærm skift på iPhone

Har du tabt din iPhone og har skærmen fået en revne eller måske helt ødelagt, er det måske på tide med et skærmskift på din iPhone.

Når skærmen går i stykker, kan man typisk se stedet hvor telefonen først kommer i kontakt med den hårde overflade, tager størstedelen af slaget. Det er nemlig der hvor revnerne samler sig, og ofte ligner det et spindelvæv.

“Quick fix” ved en revnet skærm

De mange revner som kan forekomme, kan gøre det svært at bruge apps eller knapper, der er i det område af skærmen. I mange tilfælde vil touchskærmen på en iPhone stadig fungerer efter tab, selvom det yderste lag af glas er revnet.

Hvis revnen betyder, at du ikke kan bruge bestemte funktioner, kan du slå Assistive Touch til. Det er et hjælpeprogram på din iPhones styresystem (iOS), der er designet til, hvis du ikke har let eller mulighed for at bruge bestemte sider af skærmen.

Med Assistive Touch kan du blandt andet skifte mellem apps, rotere din skærm, få adgang til dit kontrolcenter m.m.

Slå Assistive Touch til:

  1. Tryk på appen “Indstillinger”
  2. Gå ind i “Tilgængelighed”
  3. Gå ind i “AssistiveTouch”
  4. Tænd for “AssistiveTouch”

Måske tid til at få en ny skærm

Der vil nok komme et tidspunkt hvor din skærm stopper med at fungerer hvis revnerne begynder at udvide sig eller din iPhone bliver udsat for væske. Ønsker du at fortaget skærmskift på din iPhone kan du nemt og hurtigt finde en reparatør på mobilecare.dk som har den bedste pris, den bedste anmeldelse eller måske ligger lige rundt om hjørnet fra hvor du befinder dig.

Hvis du i fremtiden gerne vil undgå en ødelagt skærm, vil vi anbefale at du investere i et panserglas og et cover.

Du kan også læse vores guide til de bedste panserglas eller covers her.

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.