Hvor kan man se Apple WWDC 2023 live stream

5. juni 2023
Hvor kan man se Apple WWDC 2023 live stream

Apples årlige World Wide Developer Conference (WWDC) kommer, og i år forventes der et mere tætpakket show end normalt.  Det er en af årets største teknologibegivenheder, så hvis du vil se alt annonceret, så læs med her.

Her kan du se WWDC 2023 live stream

Apple vil streame sin WWDC 2023 keynote mandag den 5. juni kl. 10 PT. Udover at streame på YouTube, som du kan se ovenfor, vil Apple også streame keynoten på sin hjemmeside .

Efter keynoten holder Apple sin WWDC State of the Union kl. 13:30 PT. Vi forventer dog ikke, at der vil være en livestream for dette, da det sandsynligvis vil fokusere på udviklingsstatus for Mac og ikke nye produktmeddelelser. Vi vil også se Apple Design Awards kl. 18.30 PT samme dag, hvor vi præmierer innovative spil og apps.

Er WWDC 2023 åben for offentligheden?

Ja! Apple vendte tilbage til in-person keynotes sidste år, og det fortsætter denne tendens i år. Det er dog ikke åbent for offentligheden. Apple sender udvalgte invitationer til presse, udviklere og analytikere til at deltage i keynoten.

Hvor længe varer WWDC 2023 keynote?

Vi ved ikke præcist, hvor længe WWDC 2023 keynote varer, men de fleste varer mellem en time og to timer. I år tyder rapporter på, at keynoten vil være på den længere side, så forvent, at showet varer omkring to timer.

WWDC 2023 keynote er dog ikke det eneste, der sker på udstillingen. WWDC varer i en uge, starter med keynote den 5. juni og fortsætter hele ugen med breakout-sessioner, udvikleraktiviteter og en-til-en vejledning til udviklere, der designer apps til Apple-produkter.

Som sædvanligt har Apple ikke afsløret meget om, hvad det vil annoncere på WWDC 2023. I et tweet, drillede virksomheden begivenheden og sagde ganske enkelt: “En ny æra begynder” med en hvirvlende effekt omkring Apple-logoet.

Hvad vil Apple annoncere på WWDC 2023?

Det er umuligt at sige præcist, hvad Apple vil annoncere på WWDC 2023, men vi har mange hints. Først ud er det rygtede Reality Pro-headset . Det er angiveligt et Augmented Reality (AR) headset, der kan koste så meget som $3.000.

Dette headset har været rygter i årevis, men en stigende liste over rapporter tyder på, at Apple endelig vil vise det frem på WWDC 2023.

Det er næsten en selvfølge, at Reality Pro vil tage i centrum ved WWDC 2023, men vi forventer også at se et par flere produkter.

Rygter peger på, at Apple frigiver en 15-tommer MacBook Air ved begivenheden sammen med en ny Mac Studio, muligvis drevet af den rygtede M2 ​​Ultra-processor .

Ny skærm

Der er en chance for, at en ny skærm vil ledsage en opdateret Mac Studio, men vi har ingen rapporter om det lige nu.

Det burde være det for hardware-meddelelser, men Apple vil næsten helt sikkert annoncere opdateringer til sine mange operativsystemer. Vi forventer at høre mere om iOS 17 , macOS 14 og watchOS 10 sammen med et nyt styresystem bygget til Reality Pro.

Det er alt, hvad vi forventer baseret på rygter og rapporter, men der er en chance for, at Apple også kan tale om AI under sin begivenhed.

Apple har været tavs om AI på trods af den monumentale fremgang af apps som ChatGPT , og nogle rapporter spekulerer i, at Apple kunne introducere et eget AI-værktøj under keynoten.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.