Installer eSim på iPhone

21. maj 2022
Installer eSim på iPhone

Skrevet afChristoffer

Et eSIM på din iPhone er et digitalt SIM-kort, der gør det muligt at aktivere dit mobilabonnement fra den operatør du har, uden at skulle bruge et fysisk nano-SIM-kort.

Du kan installere flere eSIM-profiler på en iPhone, der understøtter eSIM. Hvis din iPhone er låst op, kan du abonnere på flere mobilabonnementer.

Det skal du bruge

En iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR eller en nyere model
Find mobiloperatører, der understøtter eSIM
eSIM på iPhone er ikke tilgængeligt på det kinesiske fastland. I Hongkong og Macao understøtter iPhone 13 mini, iPhone 12 mini, iPhone SE (2. og 3 generation) og iPhone XS eSIM-kort. Få mere at vide om brug af dobbelt SIM med to nano-SIM-kort på det kinesiske fastland, i Hongkong og i Macao.

Indstil dit eSIM

Hvis du har købt en iPhone 13-model eller en iPhone SE (3. generation), leveres din iPhone ikke med et SIM-kort installeret. Hvis du vil aktivere din iPhone, skal du tænde den, forbinde den til et Wi-Fi-netværk og følge vejledningen på skærmen.

I andre tilfælde kan du, hvis du har brug for at indstille et eSIM, scanne den QR-kode, som din operatør gav dig, bruge operatørens iPhone-app, installere et tildelt abonnement, skrive oplysningerne manuelt eller overføre et eSIM fra din gamle iPhone:

Scan QR-koden

    1. Åbn appen Kamera, og scan din QR-kode.
    2. Når notifikationen Mobilabonnement registreret vises, skal du trykke på den.
    3. Tryk på Fortsæt nederst på skærmen.
    4. Tryk på Tilføj mobilabonnement.

Hvis du bliver bedt om at indtaste en bekræftelseskode for at aktivere eSIM-kortet, skal du indtaste det tal, som du fik af din operatør.

Sådan sletter du dit eSIM

Hvis du vil slette dit eSIM, skal du følge disse trin:

Gå til Indstillinger.
Tryk enten på Mobildata eller Mobilnetværk.
Tryk på det abonnement, som du vil slette.
Tryk på Fjern mobilabonnement.
Hvis du sletter alt indhold og indstillinger på din iPhone, kan du også vælge at slette dit eSIM, eller du kan beholde det. Hvis du vil opsige dit mobilabonnement, skal du stadig kontakte din operatør.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.