Installer eSim på iPhone

21. maj 2022
Installer eSim på iPhone

Skrevet afChristoffer

Et eSIM på din iPhone er et digitalt SIM-kort, der gør det muligt at aktivere dit mobilabonnement fra den operatør du har, uden at skulle bruge et fysisk nano-SIM-kort.

Du kan installere flere eSIM-profiler på en iPhone, der understøtter eSIM. Hvis din iPhone er låst op, kan du abonnere på flere mobilabonnementer.

Det skal du bruge

En iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR eller en nyere model
Find mobiloperatører, der understøtter eSIM
eSIM på iPhone er ikke tilgængeligt på det kinesiske fastland. I Hongkong og Macao understøtter iPhone 13 mini, iPhone 12 mini, iPhone SE (2. og 3 generation) og iPhone XS eSIM-kort. Få mere at vide om brug af dobbelt SIM med to nano-SIM-kort på det kinesiske fastland, i Hongkong og i Macao.

Indstil dit eSIM

Hvis du har købt en iPhone 13-model eller en iPhone SE (3. generation), leveres din iPhone ikke med et SIM-kort installeret. Hvis du vil aktivere din iPhone, skal du tænde den, forbinde den til et Wi-Fi-netværk og følge vejledningen på skærmen.

I andre tilfælde kan du, hvis du har brug for at indstille et eSIM, scanne den QR-kode, som din operatør gav dig, bruge operatørens iPhone-app, installere et tildelt abonnement, skrive oplysningerne manuelt eller overføre et eSIM fra din gamle iPhone:

Scan QR-koden

    1. Åbn appen Kamera, og scan din QR-kode.
    2. Når notifikationen Mobilabonnement registreret vises, skal du trykke på den.
    3. Tryk på Fortsæt nederst på skærmen.
    4. Tryk på Tilføj mobilabonnement.

Hvis du bliver bedt om at indtaste en bekræftelseskode for at aktivere eSIM-kortet, skal du indtaste det tal, som du fik af din operatør.

Sådan sletter du dit eSIM

Hvis du vil slette dit eSIM, skal du følge disse trin:

Gå til Indstillinger.
Tryk enten på Mobildata eller Mobilnetværk.
Tryk på det abonnement, som du vil slette.
Tryk på Fjern mobilabonnement.
Hvis du sletter alt indhold og indstillinger på din iPhone, kan du også vælge at slette dit eSIM, eller du kan beholde det. Hvis du vil opsige dit mobilabonnement, skal du stadig kontakte din operatør.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.