Installer Apple iOS16

13. august 2022
Installer Apple iOS16

Skrevet afChristoffer

Apple har netop frigivet den første offentlige betaudgave af iOS 16. Se her hvordan du kan få installeret det nye iOS med mange nye lækre funktioner.

De første åbne beta versioner af det nye iOS 16 og iPad OS 16 er nu blevet tilgængelige i Apples hjemmeside. Det betyder at alle allerede nu kan installere den kommende udgave af iOS og prøve de nye ting af.

Apples ide med at udgive flere beta versioner før lancering er primært for at få testet nye funktionalitet og få fikset diverse fejl inden den officielle frigivelse til efteråret, dog er der ingen krav om at dem der tester disse beta versioner skal rapportere tilbage til Apple.

Du kan sagtens køre betaudgaver alene for din egen skyld – og dermed få adgang til alt det nye før alle andre. Bare for at gøre det. Dog skal du være opmærksom på, at nogle apps kan holde op med at virke, hvis du installerer beta-udgaver af iOS, det kan for eksempel være de apps der ikke er opdateret i lang tid og derfor har problemet med at kunne køres på iOS16.

Sådan får du iOS 16 beta

Det er meget nemt at komme i gang. Først skal du installere en profil fra Apples udviklerhjemmeside, denne profil gør det muligt at opdatere til iOS 15 beta direkte på din iPhone eller iPad. Se her hvordan du gør:

Husk at tage en sikkerhedskopi af din enhed inden du starter. Bare for en sikkerheds skyld. Så kan du nedgradere til iOS 15 igen, hvis du vil.

  1. Besøg Safari og besøg https://beta.apple.com/sp/betaprogram/.
  2. Tryk på “sign up” knappen eller på “sign in”, hvis du allerede er har en konto.
  3. Log ind med dit Apple ID.
  4. Accepter betingelser,.
  5. Vælg “Enroll Your Devices” i menuen øverst.
  6. Vælg iOS eller iPadOS.
  7. Scroll ned og tryk her på “Download profile”.
  8. Åben Indstillinger på din iPhone/iPad og tryk på den profil du netop har hentet.
  9. Følg vejledningen på skærmen og start installationen af iOS16 beta.

HUSK: der kan være fejl og mangler i disse versioner og ikke testning af disse beta versioner er på eget ansvar dvs. at Apple ikke tager ansvar noget. Dog skal det siges at det er ret sikkert at teste men blot husk forbeholdet og altid lav en backup før du installere.

Vi bringer inden længe en anmeldelse af det nye iOS 🙂

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.