Installer Apple iOS16

13. august 2022
Installer Apple iOS16

Skrevet afChristoffer

Apple har netop frigivet den første offentlige betaudgave af iOS 16. Se her hvordan du kan få installeret det nye iOS med mange nye lækre funktioner.

De første åbne beta versioner af det nye iOS 16 og iPad OS 16 er nu blevet tilgængelige i Apples hjemmeside. Det betyder at alle allerede nu kan installere den kommende udgave af iOS og prøve de nye ting af.

Apples ide med at udgive flere beta versioner før lancering er primært for at få testet nye funktionalitet og få fikset diverse fejl inden den officielle frigivelse til efteråret, dog er der ingen krav om at dem der tester disse beta versioner skal rapportere tilbage til Apple.

Du kan sagtens køre betaudgaver alene for din egen skyld – og dermed få adgang til alt det nye før alle andre. Bare for at gøre det. Dog skal du være opmærksom på, at nogle apps kan holde op med at virke, hvis du installerer beta-udgaver af iOS, det kan for eksempel være de apps der ikke er opdateret i lang tid og derfor har problemet med at kunne køres på iOS16.

Sådan får du iOS 16 beta

Det er meget nemt at komme i gang. Først skal du installere en profil fra Apples udviklerhjemmeside, denne profil gør det muligt at opdatere til iOS 15 beta direkte på din iPhone eller iPad. Se her hvordan du gør:

Husk at tage en sikkerhedskopi af din enhed inden du starter. Bare for en sikkerheds skyld. Så kan du nedgradere til iOS 15 igen, hvis du vil.

  1. Besøg Safari og besøg https://beta.apple.com/sp/betaprogram/.
  2. Tryk på “sign up” knappen eller på “sign in”, hvis du allerede er har en konto.
  3. Log ind med dit Apple ID.
  4. Accepter betingelser,.
  5. Vælg “Enroll Your Devices” i menuen øverst.
  6. Vælg iOS eller iPadOS.
  7. Scroll ned og tryk her på “Download profile”.
  8. Åben Indstillinger på din iPhone/iPad og tryk på den profil du netop har hentet.
  9. Følg vejledningen på skærmen og start installationen af iOS16 beta.

HUSK: der kan være fejl og mangler i disse versioner og ikke testning af disse beta versioner er på eget ansvar dvs. at Apple ikke tager ansvar noget. Dog skal det siges at det er ret sikkert at teste men blot husk forbeholdet og altid lav en backup før du installere.

Vi bringer inden længe en anmeldelse af det nye iOS 🙂

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.