×
Guide iPhone | 17. marts 2022

Internetdeling på iPhone eller iPad

Med Internetdeling på iPhone eller iPad kan du dele mobildataforbindelsen, når du ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk.

Sådan indstiller du Internetdeling

Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Internetdeling eller Indstillinger > Internetdeling.
Tryk på mærket ud for Andre må deltage.
Hvis du ikke kan finde funktionen for Internetdeling, skal du spørge udbyderen, om din aftale omfatter Internetdeling.

Opret forbindelse til Internetdeling med Wi-Fi, Bluetooth eller USB

Du kan oprette forbindelse til Internetdeling via Wi-Fi, Bluetooth eller USB. Med iOS 13 eller senere versioner bevarer de enheder, der har forbindelse til Internetdeling, deres forbindelse, selvom skærmen er låst. Enhederne vil derfor stadig modtage meddelelser.

Når en enhed opretter forbindelse til Internetdeling, bliver statuslinjen blå, og du kan se, hvor mange enheder der har oprettet forbindelse. Antallet af enheder, der kan oprette forbindelse til Internetdeling samtidigt, afhænger af udbyderen og din iPhone-model. Hvis andre enheder har oprettet forbindelse til Internetdeling via Wi-Fi, kan du kun bruge mobildataforbindelsen til at oprette forbindelse til internettet fra værtsenheden.

Wifi

På den enhed, du vil oprette forbindelse til, skal du gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Internetdeling eller Indstillinger > Internetdeling og kontrollere, at det er slået til. Bekræft derefter Wi-Fi-adgangskoden og navnet på telefonen. Bliv på denne skærm, indtil du har oprettet forbindelse til Wi-Fi-netværket på din anden enhed.

På den enhed, der skal oprette forbindelse: Gå til Indstillinger > Wi-Fi, og find din iPhone eller iPad på listen. Tryk derefter på Wi-Fi-netværket for at oprette forbindelse. Angiv adgangskoden til Internetdeling, hvis du bliver bedt om det.

Bluetooth

Hvis du vil være sikker på, at din iPhone eller iPad kan ses, skal du gå til Indstillinger > Bluetooth og blive på denne skærm. Gå derefter til din Mac eller pc, og følg producentens vejledning til, hvordan du indstiller en Bluetooth-netværksforbindelse. Læs mere om brug af Internetdeling via Bluetooth.

Internetdeling understøtter Bluetooth-forbindelser til Mac, pc og enheder fra tredjeparter. Hvis du vil oprette forbindelse med en anden iOS-enhed, skal du bruge Wi-Fi.

USB

Kontroller, at du har den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc. Opret derefter forbindelse mellem din iPhone eller iPad og din computer med det USB-kabel, der fulgte med enheden. Hvis du får vist advarslen “Godkend denne computer?”, skal du trykke på Godkend.

Problemer med at tilslutte dit Internetdeling?

Apple Support har lavet en fin artikel omkring manglende forbindelse til internetdeling via iPhone eller iPad, Se den her.

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.