iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

19. juni 2023
iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

Skrevet afChristoffer

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

Nyt i iOS Telefon App

Opdag de seneste opdateringer i Telefonappen i iOS! En betydelig opdatering bringer personlige kontaktplakater, der giver brugerne en ny måde at udtrykke sig på.

Tilpas indgående opkald med unikke behandlinger til fotos eller Memoji, samt spændende typografi og farver. Kontaktplakater er også tilgængelige for tredjeparts opkaldsapps, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din oplevelse på tværs af applikationer.

Oplev det forfriskede udseende og den personlige touch, der gør dine opkald mere levende og visuelt tiltalende. Gør dine indgående opkald unikke og iøjnefaldende med de nye kontaktplakater i Telefonappen.

Apple iOS 17 Telefon App

Apple iOS 17 Telefon App

Live Voicemail

Nu kan du se transskriptionen i realtid, mens nogen efterlader en voicemail. Besvar opkaldet, mens beskeden bliver indtalt, og giv dig mulighed for at interagere mere dynamisk med dine opkald. Spamopkald, der er identificeret af udbydere, vil ikke vises som Live Voicemail, og vil straks blive afvist.

Få en mere effektiv og interaktiv oplevelse med dine voicemails og besvar opkald på en mere bekvem måde. Hold styr på dine vigtige beskeder og reager med det samme. Opdag Live Voicemail og få mere ud af din telefonoplevelse med iOS.

Apple iOS 17 Live Voicemail

Apple iOS 17 Live Voicemail

FaceTime tilføjer lyd- og videobeskeder

Gør dine FaceTime-opkald mere interaktive og personlige med de nye funktioner! Nu kan du efterlade lyd- og videobeskeder til dine kontakter, når de ikke er tilgængelige, så de kan nyde dem senere. Udtryk dine følelser og reaktioner under FaceTime-opkald med spændende visuelle effekter som hjerter, balloner, fyrværkeri og meget mere.

Du kan nemt aktivere disse effekter med enkle bevægelser og skabe en sjov og mindeværdig oplevelse for dig og dine kontakter. Og det bedste er, at tredjeparts videoopkaldsapps også kan drage fordel af disse spændende nye funktioner. Gør dine FaceTime-opkald mere end bare samtaler – giv dem et personligt præg med lyd- og videobeskeder samt kreative visuelle effekter.

Apple iOS 17 Facetime

Apple iOS 17 Facetime

Live Stickers

Oplev en ny klistermærkeoplevelse i iOS, hvor du kan skabe Live Stickers ved at hente motiver fra dine fotos. Tilføj spændende effekter, der bringer klistermærkerne til live og gør dem endnu mere sjove og engagerende.

Ny Check-In Funktion i Beskeder

Giv dine kære besked om, at du er sikkert nået frem med den nye Check-In-funktion i Beskeder. Start en Check-In, og dine venner eller familiemedlemmer vil automatisk blive underrettet, når du når din destination.

Hvis du ikke bevæger dig mod målet, vil nyttige oplysninger som din enheds placering, batteriniveau og celleservicestatus midlertidigt blive delt med den valgte kontakt. Alle delte oplysninger er fuldt krypterede for at sikre din privatlivets fred og sikkerhed.

'

Apple iOS 17 Check in

Specielle øjeblikke i iOS 17 med din egen dagbog (Journal)

Apple vil gerne have en bid af det populære journal marked, som har givet plads til apps som Evernote, Craft. Doc og Bear, og nu er de klar med en dagbog de kalder Journal.

Journal kan både indeholder billeder, tekst og andre dokumenttyper, og den kommer med garanti nok også til både iPad og MacOS.

'

Apple iOS 17 Journal

 

Andre nye funktioner i iOS 17

1. Safari: Forbedret Privat Browsing og Sporingsbeskyttelse

 • Safari i iOS 17 tilbyder nu større beskyttelse under privat browsing ved at forhindre trackere og beskytte brugerens enhed.
 • Avanceret sporings- og fingeraftryksbeskyttelse forhindrer websteder i at spore eller identificere brugerens enhed.
 • Privat browsing låses automatisk, når den ikke er i brug, hvilket giver brugerne mulighed for at holde faner åbne, selv når de ikke bruger enheden.

2. Deling af Adgangskoder og Adgangsnøgler

 • En ny funktion i iOS 17 gør det nemmere og sikrere at dele adgangskoder og adgangsnøgler med en gruppe af betroede kontakter.
 • Adgangskoder kan deles via iCloud-nøglering, der sikrer ende-til-ende-kryptering af de delte oplysninger.
 • Alle i gruppen kan tilføje og redigere adgangskoder for at sikre, at de altid er opdaterede.

3. Forbedret Sundhedsapp med Fokus på Mental Sundhed

 • Sundhedsappen i iOS 17 introducerer nye funktioner inden for mental sundhed.
 • Brugere kan logge deres daglige humør og følelser samt identificere faktorer, der påvirker deres sindstilstand.
 • Appen tilbyder også adgang til depressions- og angstvurderinger samt ressourcer, der er tilgængelige i brugerens region.

4. Apple Maps med Offlinekort og Udvidet Elbil-support

 • Maps i iOS 17 giver brugerne mulighed for at downloade offlinekort til specifikke områder og få adgang til sving-for-sving-navigation samt forventet ankomsttid, selv når de er offline.
 • Opdagelse af tusindvis af stier i parker over hele USA er også blevet lettere takket være Maps-opdateringen.
 • Appen understøtter nu også elbilister ved at vise oplysninger om realtids-tilgængelighed af opladningsstationer.

5. AirTag: Deling og Precision Finding

 • Med iOS 17 kan AirTag nu deles med op til fem personer, så venner og familie nemt kan holde styr på et element via Find My-appen.
 • Gruppemedlemmer kan se et AirTags placering, afspille en lyd og bruge Precision Finding til at lokalisere et delt AirTag, når det er i nærheden.
 • Denne delingsfunktion fungerer også med andet Find My-netværkstilbehør.

6. Apple Music og AirPlay: Deling og Forbedret Brugeroplevelse

 • Apple Music i iOS 17 introducerer Collaborative Playlists, der gør det nemt at lytte til musik med venner.
 • SharePlay i bilen giver alle passagerer mulighed for nemt at bidrage til den afspillede musik.
 • AirPlay er blevet smartere ved at lære brugerens præferencer og kan også bruges på understøttede fjernsyn på hoteller.

7. Forbedrede Funktioner i AirPods

 • iOS 17 tilføjer kraftfulde nye funktioner til AirPods.
 • Adaptive Audio, Personalized Volume og Conversation Awareness forbedrer den personlige lydoplevelse.
 • Automatisk skift og opkaldsstyring er blevet forbedret for at gøre brugen af AirPods endnu nemmere.

8. HomeApp: Aktivitetshistorik og Udvidet Låsefunktionalitet

 • Homeappen i iOS 17 giver brugerne mulighed for at se op til 30 dages aktivitetshistorik for dørlåse, garageporte, alarmsystemer og kontaktsensorer.
 • To populære HomeKit-låsefunktioner, nemlig tryk for at låse op og PIN-koder, er nu tilgængelige for Matter-kompatible låse.

9. Forbedret Påmindelser med Indkøbsliste

 • iOS 17 introducerer en indkøbsliste i Påmindelser-appen.
 • Indkøbslisten grupperer automatisk tilføjede varer i kategorier, hvilket gør indkøb lettere.
 • Brugerne kan tilpasse, hvordan elementerne grupperes, og listen husker deres præferencer.

10. Siri med Forbedret Stemmestyring

 • Siri i iOS 17 kan aktiveres ved blot at sige “Siri.”
 • Når aktiveret, kan brugerne udstede flere kommandoer efter hinanden uden at skulle genaktivere assistenten.

11. Forbedret Billedgenkendelse i Fotos-appen

 • Fotos-appen bruger nu maskinlæring til at genkende flere billeder af brugerens yndlingspersoner samt katte og hunde i albummet Personer.

12. Forbedret Sikkerhed og Beskyttelse af Personlige Oplysninger

 • iOS 17 indeholder opdateringer til beskyttelse af personlige oplysninger.
 • Kommunikationssikkerheden er udvidet til at omfatte indhold, der deles via AirDrop, kontaktplakater, FaceTime-beskeder og fotovælgeren.
 • En ny funktion, Sensitive Content Warning, hjælper voksne brugere med at undgå uønsket nøgenindhold.
 • Billed- og videobehandling til advarsel om følsomt indhold sker udelukkende på enheden for at beskytte brugerens privatliv.

13. Forbedret Tilgængelighed med Nye Funktioner

 • iOS 17 introducerer flere opdateringer inden for tilgængelighed for at hjælpe brugere med forskellige behov.
 • Det inkluderer forbedret støtte til VoiceOver, Forstørrelse, Skærmstyring og meget mere.

Med iOS 17 har Apple fokuseret på at levere spændende funktioner og forbedringer til deres produkter. Fra privatlivsbeskyttelse til en forbedret brugeroplevelse er denne opdatering blevet et vigtigt skridt fremad for Apple-brugere verden over. Uanset om det er Safari, Maps, AirTag eller Siri, er iOS 17 fyldt med nye muligheder for at gøre brugeroplevelsen mere sikker og praktisk.

Kan min iPhone få iOS 17?

Se den fulde liste på hvilke iPhone modeller der kan få iOS 17.

Hvornår kan jeg hente iOS 17

Du kan allerede hente iOS 17 nu i en beta version som er tilgængelig for medlemmer af Apple Developer Program på developer.apple.com fra 5 juni, og en offentlig beta vil være tilgængelig i Juli 2023 på beta.apple.com.

Vi forventer at iOS 17 vil være tilgængelig i midt september 2023.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.