iPhone 15 Pro – Alt du skal vide

12. september 2023
iPhone 15 Pro – Alt du skal vide

Skrevet afChristoffer

Apple annoncerede  den 12 september iPhone 15 Pro og ‌iPhone 15 Pro Max, deres nyeste flagskibssmartphones. Enhederne har en række nye funktioner, herunder en titaniumramme, A17 Pro-chippen og meget mere.

Optimering af Titanium Chassis for Bedre Præstation og Holdbarhed

Den nye titanium chassis har en børstet finish og gør iPhone lettere end enhver tidligere Pro-model, samtidig med at den forbedrer holdbarheden. Rammen har en kontureret kant for en mere behagelig følelse i hånden. Rammerne omkring skærmen er også betydeligt slankere.

Forbedret Brugeroplevelse med iPhone 15 Pro’s Action-knap

iPhone 15 Pro har en Handling-knap i stedet for lydløs-knappen. Med et tryk og hold kan brugerne skifte mellem ringetone og lydløs, med haptisk feedback for at indikere en ændring af tilstand. Brugerne kan skifte mellem forskellige handlinger, hvilket giver dem mulighed for at starte optagelse i voice memos, starte kameraet, aktivere en favorit tilgængelighedsfunktion eller køre en genvej.

Revolutionerende Ydeevne med Apple’s A17 Pro-chip og 3-nanometer Teknologi

De nye enheder har Apples A17 Pro-chip, lavet med en 3-nanometer proces uden sidestykke. A17 Pro har en sekskernet CPU, der giver dobbelt ydelse og fire gange effektiviteten af A16 Bionic. Den har en to gange hurtigere 16-kerne neuralt netværk til at fremskynde maskinlæring som mere nøjagtig automatisk korrektion eller at trække et motiv ud fra et billede. Den kan behandle op til 35 billioner operationer pr. sekund.

Gennemgribende Opgradering af Grafikydelse med Nyt GPU-design

A17 Pro indeholder en helt ny GPU med en Apple-designet shader-arkitektur. Apple siger, det er den største omstrukturering i Apples GPU-historie med fokus på ydelse og effektivitet, kørsel af komplekse applikationer og nye renderingfunktioner. Den tilbyder hardware-akselereret ray tracing og nye Mesh shading-funktioner. Konsolspil som Resident Evil 4 kan nu spilles på iPhone.

Skarpere og Smukkere Billeder med iPhone 15 Pro’s Forbedrede Kamera

iPhone 15 Pro har et forbedret kamera-system. Hovedkameraet har en større sensor, en ny belægning for at reducere linserefleks og mere.

Kreativ Fotografering med Næste Generation af Portrættilstand på iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro, ligesom de standard iPhone 15-modeller, har en næste generation af portrættilstand, der automatisk registrerer, når der er et motiv i billedet, hvilket gør det muligt at skifte til portrættilstand efter at billedet er taget. Der er også nye fokus- og dybdekontrolværktøjer, der giver dig mulighed for at ændre fokus fra én person til en anden efter, at billedet er taget. Nat-tilstand er også forbedret, mens Smart HDR giver enheden mulighed for at fange himlen og motivet samtidig.

Præcis Placering med iPhone 15 Pro’s Ultra Wideband Teknologi

iPhone 15 Pro har Apple’s anden generation af Ultra Wideband-chip, hvilket giver andre enheder med chippen mulighed for at forbinde fra op til 3 gange længere væk, og venner, der deler deres placering med dig, kan findes retningsmæssigt som en AirTag.

Forbedret Lydkvalitet og Nødopkald via Satellit med iPhone 15 Pro

Lydoplevelsen for opkald er blevet opdateret med en mere avanceret maskinlæringsmodel, der prioriterer din stemme. På baggrund af nødsituation via satellit er det nu muligt at forbinde til en satellit for vejhjælp.

Praktisk Opladning og Hurtig Dataoverførsel med iPhone 15 Pro’s USB-C Port

iPhone 15 Pro-modellerne har en USB-C-port til opladning og dataoverførsel. A17 Pro understøtter op til 10 Gbps overførselshastigheder med en USB 3-kabel.

Elegante Farvemuligheder til iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro fås i Black Titanium, White Titanium, Blue Titanium, Natural Titanium.

 

Hvornår kommer iPhone 15 serien til Danmark ?

Det forventes at du kan købe iPhone 15. iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro eller iPhone 15 Pro Max hos danske forhandlere i efteråret 2023. Priserne er  lidt usikre men forventes at starte fra 5999 kr.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.