iPhone reparation Kvalitet af reservedele

21. februar 2022
iPhone reparation Kvalitet af reservedele

Skrevet afChristoffer

iPhone reparation – kvalitet af reservedele, Der findes flere typer reservedele som kan bruges til en iPhone reparation. På MobileCare har vi angivet hvilken reservedel reparatøren bruger til din iPhone reparation, hvis dette oplyses.

Original Apple

Dette betyder at reparatøren tilbyder dele der er lavet af Apple. For det meste vil dette kun være fra Autoriserede Apple Reparatører

Hvad betyder OEM?

OEM-reservedele (reservedele produceret af originale komponenter, fx originale LCD skærme) er det tætteste man kan komme på den originale skærm.

Hvad betyder Grade A?

Original A skærme består kun af få originale reservedele – eksempelvis er lysmætningen i skærmen ikke original. Der kan desuden være stor forskel i hvad reparatører betragter som Grade A og derfor er kvaliteten på disse skærme meget forskellige.

Hvad betyder ‘Ikke angivet’

Når der står ‘ikke angivet’ betyder dette at reparatøren ikke har uddybet hvilken kvalitet af reservedel der bruges til reparationen.

iPhone reparation og  kvalitet af reservedele kan have betydning for din iPhone efter en reparation. Husk at tjekke indholdet på reparationen du finder på MobileCare.dk om der ydes garanti på reservedelen og hvor længe denne garanti er på.

Du kan finde mange flere guides til brug af MobileCare her.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.