×
MobileCare | 21. februar 2022

iPhone reparation Kvalitet af reservedele

MobileCare kvalitet af reservedele

iPhone reparation – kvalitet af reservedele, Der findes flere typer reservedele som kan bruges til en iPhone reparation. På MobileCare har vi angivet hvilken reservedel reparatøren bruger til din iPhone reparation, hvis dette oplyses.

Original Apple

Dette betyder at reparatøren tilbyder dele der er lavet af Apple. For det meste vil dette kun være fra Autoriserede Apple Reparatører

Hvad betyder OEM?

OEM-reservedele (reservedele produceret af originale komponenter, fx originale LCD skærme) er det tætteste man kan komme på den originale skærm.

Hvad betyder Grade A?

Original A skærme består kun af få originale reservedele – eksempelvis er lysmætningen i skærmen ikke original. Der kan desuden være stor forskel i hvad reparatører betragter som Grade A og derfor er kvaliteten på disse skærme meget forskellige.

Hvad betyder ‘Ikke angivet’

Når der står ‘ikke angivet’ betyder dette at reparatøren ikke har uddybet hvilken kvalitet af reservedel der bruges til reparationen.

iPhone reparation og  kvalitet af reservedele kan have betydning for din iPhone efter en reparation. Husk at tjekke indholdet på reparationen du finder på MobileCare.dk om der ydes garanti på reservedelen og hvor længe denne garanti er på.

Du kan finde mange flere guides til brug af MobileCare her.

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.