iPhone reparation Kvalitet af reservedele

21. februar 2022
iPhone reparation Kvalitet af reservedele

Skrevet afChristoffer

iPhone reparation – kvalitet af reservedele, Der findes flere typer reservedele som kan bruges til en iPhone reparation. På MobileCare har vi angivet hvilken reservedel reparatøren bruger til din iPhone reparation, hvis dette oplyses.

Original Apple

Dette betyder at reparatøren tilbyder dele der er lavet af Apple. For det meste vil dette kun være fra Autoriserede Apple Reparatører

Hvad betyder OEM?

OEM-reservedele (reservedele produceret af originale komponenter, fx originale LCD skærme) er det tætteste man kan komme på den originale skærm.

Hvad betyder Grade A?

Original A skærme består kun af få originale reservedele – eksempelvis er lysmætningen i skærmen ikke original. Der kan desuden være stor forskel i hvad reparatører betragter som Grade A og derfor er kvaliteten på disse skærme meget forskellige.

Hvad betyder ‘Ikke angivet’

Når der står ‘ikke angivet’ betyder dette at reparatøren ikke har uddybet hvilken kvalitet af reservedel der bruges til reparationen.

iPhone reparation og  kvalitet af reservedele kan have betydning for din iPhone efter en reparation. Husk at tjekke indholdet på reparationen du finder på MobileCare.dk om der ydes garanti på reservedelen og hvor længe denne garanti er på.

Du kan finde mange flere guides til brug af MobileCare her.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.