×
MobileCare | 21. februar 2022

iPhone reparation Kvalitet af reservedele

MobileCare kvalitet af reservedele

iPhone reparation – kvalitet af reservedele, Der findes flere typer reservedele som kan bruges til en iPhone reparation. På MobileCare har vi angivet hvilken reservedel reparatøren bruger til din iPhone reparation, hvis dette oplyses.

Original Apple

Dette betyder at reparatøren tilbyder dele der er lavet af Apple. For det meste vil dette kun være fra Autoriserede Apple Reparatører

Hvad betyder OEM?

OEM-reservedele (reservedele produceret af originale komponenter, fx originale LCD skærme) er det tætteste man kan komme på den originale skærm.

Hvad betyder Grade A?

Original A skærme består kun af få originale reservedele – eksempelvis er lysmætningen i skærmen ikke original. Der kan desuden være stor forskel i hvad reparatører betragter som Grade A og derfor er kvaliteten på disse skærme meget forskellige.

Hvad betyder ‘Ikke angivet’

Når der står ‘ikke angivet’ betyder dette at reparatøren ikke har uddybet hvilken kvalitet af reservedel der bruges til reparationen.

iPhone reparation og  kvalitet af reservedele kan have betydning for din iPhone efter en reparation. Husk at tjekke indholdet på reparationen du finder på MobileCare.dk om der ydes garanti på reservedelen og hvor længe denne garanti er på.

Du kan finde mange flere guides til brug af MobileCare her.

Også værd at læse

Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

22. december 2022
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022
Guide iPhone

AirPods Pro lydproblemer

Har du problemer med dine AirPods Pro fra Apple. Det er blevet annonceret fra Apple at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder skulle være produceret før oktober 2020.

25. november 2022
Guide iPhone

Den nye Apple iPhone 14 serie

Apple introducerede iPhone 14-serien for verden den 7. september, og de fleste af telefonerne vil blive sat til salg fra den 16. september 2022 (iPhone 14 Plus fås fra den 7/10).

8. september 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.