Lås MacBook op med dit Apple Watch

26. marts 2022
Lås MacBook op med dit Apple Watch

Hvis du har en Mac fra 2013 eller nyere og med macOS 10.13 , kan dit Apple Watch med det samme låse din Mac op, når vågeblus afbrydes.

Du skal være logget ind på iCloud med samme Apple-id på både Mac og Apple Watch.

Slå Automatisk lås op til

Sørg for, at dine enheder er indstillet på følgende måde:

  1. Wi-Fi og Bluetooth skal være slået til på din Mac.
  2. Din Mac og dit Apple Watch skal være logget ind på iCloud med samme Apple-id, og dette Apple-id skal bruge tofaktorgodkendelse.
  3. Du skal bruge en kode til dit Apple Watch.
  4. Vælg Apple menu > Systemindstillinger på din Mac.
  5. Klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på Generelt.
  6. Vælg “Brug Apple Watch til at låse programmer og din Mac op” eller “Apple Watch må låse din Mac op”.

Hvis du har mere end ét Apple Watch, skal du vælge det ur, du vil bruge til at låse programmer og din Mac op med.

Hvis tofaktorgodkendelse ikke er slået til for dit Apple-id, skal du følge instruktionerne på skærmen og derefter prøve at vælge afkrydsningsfeltet igen.

Lås din Mac op

Afbryd vågeblus på Mac, mens du bærer uret. Du behøver ikke at indtaste din adgangskode.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.