Nye Funktioner i iOS 17.2

8. december 2023
Nye Funktioner i iOS 17.2

Skrevet afChristoffer

Spændende opdateringer er på vej til din iPhone med iOS 17.2! Lad os tage et kig på, hvad du kan forvente i denne opdatering, som indeholder funktioner, der blev lovet tidligere på året.

Contact Key Verification

Apple har lagt stor vægt på sikkerhed i de seneste år, og udgivelsen af iOS 17.2 kommer med en helt ny funktion. Kontakt Nøgleverifikation (CKV) er en ny indstilling til iMessage, som sikrer, at du kan være sikker på, at den person, du sender beskeder til, er den, du tror, de er.

Helt enkelt sagt er funktionen designet til at holde uønskede parter ude af dine private samtaler. Uanset om de forsøger at snage i, hvad der foregår, eller aktivt forsøger at narre dig til at tro, de er en anden. Det er ikke noget, du virkelig behøver bekymre dig om, men det er tilgængeligt for din egen ro i sindet.

Journal appen

En af de mest spændende tilføjelser er den helt nye Journal-app, som Apple præsenterede på WWDC. Den beskrives som en frisk måde at værdsætte livets øjeblikke og bevare dine minder på. Ved lanceringen vil Journal-appen kun være tilgængelig på iPhones, og vi venter stadig på at høre, om den vil blive udvidet til iPad og Mac.

Nye Funktioner i Apple Music

iOS 17.2 bringer også spændende opdateringer til Apple Musik-appen. Du kan se frem til en ny spilleliste kaldet “Favoritsange,” der automatisk genereres ud fra de sange, du har markeret som favoritter. Derudover kan du nu oprette fælles playlister med dine venner og bekendte.

Videooptagelse i Spatial Video

Ejere af iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan nu optage spatial video til brug i Apples kommende Vision Pro. Du kan aktivere den nye rumlige videooptagelse ved at gå til Indstillinger, vælge Kamera, vælge Formater og skifte til “Spatial Video for Apple Vision Pro.” Videoerne optages i 1080p-opløsning med 30 billeder i sekundet.

Standard Notifikationslyd

iOS 17.2 giver dig mulighed for at ændre standardnotifikationslyden. Efter kontroversen om ændringen fra “Tri-tone” til “Rebound” i iOS 17, kan du nu tilpasse din standardnotifikationslyd og haptiske feedback for alarmer under “Lyde og haptik” i appen Indstillinger.

Action knap med oversættelsesfunktion

Hvis du har en iPhone 15 Pro med Action-knap, vil du sætte pris på den nye oversættelsesfunktion i iOS 17.2. Når indstillet til oversættelse, aktiverer et tryk på Action-knappen automatisk stemme-til-tekst-oversættelse mellem to sprog.

Hvornår kan du forvente iOS 17.2?

Forvent iOS 17.2 at blive rullet ud i de kommende uger og helt sikkert inden udgangen af ​​2023.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.