Nyt batteri til din iPhone

17. juli 2022
Nyt batteri til din iPhone

Skrevet afChristoffer

Har du brug for et nyt batteri til din iPhone? Slukker din iPhone helt uventet eller oplever du at strømniveauet er dårligere end den plejer så ligger fejlen med højest sandsynligt i dit iPhone batteri.

I din iPhone har Apple brugt et litiumbatteri som holder i lang tid og er særdeles robust. Dog kan der være behov for at få batteriet skiftet hvis batteritilstanden er nået under 80% og med tanke på at de fleste ikke slukker deres telefon og den gennemsnitlige dansker tjekker sin mobil hvert syvende minut, så er det uundgåeligt at batteriet vil holde så længe som det rent faktisk er beregnet til.

Det kan du gøre selv ved et svagt batteri

Et batteri, der hurtigt mister sin ladning, skal som regel udskiftes, tjek hvilke reparatører der kan skifte dit batteri her

Inden du sender din iPhone til reparation, kan du gøre to ting, som kan forlænge levetiden: Sætte den på energibesparende funktion og tjekke din batteritilstand.

For det første, kan du slå den energibesparende funktion til, skal du:

  1. Klik på “Indstillinger”
  2. “Gå ind i “Batteri”
  3. Slå “Energibesparende funktion” til

Når energibesparelse er slået til, slukker bestemte automatiske funktioner. Din telefon vil ikke hente e-mails i baggrunden lige så ofte; du kan ikke bruge Siri og automatiske overførsler såsom podcasts vil ikke blive hentet. Derudover fjerner funktionen også visse visuelle effekter.

Herudover kan du tjekke dit batteritilstand.

Det gør du ved at:

  1. Klik på “Indstillinger”
  2. Gå ind i “Batteri”
  3. Tryk på “Batteritilstand”

Her kan du se dit batteris maksimumkapacitet (hvor meget strøm, din telefon kan holde) og slå maksimal ydeevne-administrering fra. Hvis den maksimale ydeevne-administrering allerede er slået fra, er det fordi dit batteri er gået ud uventet. Det er et tegn på, at du skal overveje at udskifte dit batteri.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.