×
MobileCare | 17. juli 2022

Nyt batteri til din iPhone

Nyt batteri til din iPhone

Har du brug for et nyt batteri til din iPhone? Slukker din iPhone helt uventet eller oplever du at strømniveauet er dårligere end den plejer så ligger fejlen med højest sandsynligt i dit iPhone batteri.

I din iPhone har Apple brugt et litiumbatteri som holder i lang tid og er særdeles robust. Dog kan der være behov for at få batteriet skiftet hvis batteritilstanden er nået under 80% og med tanke på at de fleste ikke slukker deres telefon og den gennemsnitlige dansker tjekker sin mobil hvert syvende minut, så er det uundgåeligt at batteriet vil holde så længe som det rent faktisk er beregnet til.

Det kan du gøre selv ved et svagt batteri

Et batteri, der hurtigt mister sin ladning, skal som regel udskiftes, tjek hvilke reparatører der kan skifte dit batteri her

Inden du sender din iPhone til reparation, kan du gøre to ting, som kan forlænge levetiden: Sætte den på energibesparende funktion og tjekke din batteritilstand.

For det første, kan du slå den energibesparende funktion til, skal du:

  1. Klik på “Indstillinger”
  2. “Gå ind i “Batteri”
  3. Slå “Energibesparende funktion” til

Når energibesparelse er slået til, slukker bestemte automatiske funktioner. Din telefon vil ikke hente e-mails i baggrunden lige så ofte; du kan ikke bruge Siri og automatiske overførsler såsom podcasts vil ikke blive hentet. Derudover fjerner funktionen også visse visuelle effekter.

Herudover kan du tjekke dit batteritilstand.

Det gør du ved at:

  1. Klik på “Indstillinger”
  2. Gå ind i “Batteri”
  3. Tryk på “Batteritilstand”

Her kan du se dit batteris maksimumkapacitet (hvor meget strøm, din telefon kan holde) og slå maksimal ydeevne-administrering fra. Hvis den maksimale ydeevne-administrering allerede er slået fra, er det fordi dit batteri er gået ud uventet. Det er et tegn på, at du skal overveje at udskifte dit batteri.

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.