×
Guide iPhone | 8. april 2022

Optag skærmen på din iPhone

Optag skærmen på din iPhone

Optag skærmen på din iPhone med iOS 14 eller nyere. Det er nemt og hurtigt at slå denne funktion til på din iPhone.

Sådan optager du din skærm

  1. I iOS 14 eller nyere skal du gå til Indstillinger > Kontrolcenter og trykke på knappen Tilføj  ud for Skærmoptagelse.
  2. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch eller på din iPad.
  3. Tryk og hold på den grå optageknap, og tryk derefter på Mikrofon.
  4. Tryk på Start optagelse, og vent derefter på nedtællingen på tre sekunder.
  5. For at stoppe optagelsen skal du åbne Kontrolcenter og derefter trykke på den røde optageknap. Eller tryk på den røde statusbjælke øverst på skærmen og derefter tryk på Stop.

Gå til appen Fotos, og vælg din skærmoptagelse.

Nogle apps tillader muligvis ikke, at du optager lyd. Du kan ikke optage din skærm og bruge skærmdublering på samme tid.

Også værd at læse

Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

22. december 2022
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022
Guide iPhone

AirPods Pro lydproblemer

Har du problemer med dine AirPods Pro fra Apple. Det er blevet annonceret fra Apple at der kan forekomme lydproblemer på en mindre procentdel af AirPods Pro. Berørte enheder skulle være produceret før oktober 2020.

25. november 2022
Guide iPhone

Den nye Apple iPhone 14 serie

Apple introducerede iPhone 14-serien for verden den 7. september, og de fleste af telefonerne vil blive sat til salg fra den 16. september 2022 (iPhone 14 Plus fås fra den 7/10).

8. september 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.