Prisstigning på Autoriserede Apple reparationer

19. oktober 2022
Prisstigning på Autoriserede Apple reparationer

Skrevet afChristoffer

Der er høj inflation alle steder og uden at kunne vide dette jeg skriver med sikkerhed så ligner da at Apple har hævet deres priser på reservedele til deres Autoriserede værksteder ligesom at værkstederne oplever stigende energipriser m.m.

Det er kun blevet endnu mere relevant at undersøge priser på din Apple reparation, Den seneste tid har især autoriserede Apple partnere hævet deres priser.

Vil ikke gå i dybden om hvilke autoriserede værksteder som har fået de største pris stigninger men da vi jo henter priser via vores pris robot en gang om ugen har vi kunne se at det er væsentlige stigninger der er tale om og set over alle type værksteder så er det de få som er Apple autoriserede der har stigningerne.

De største stigninger er på skærm reparationer hvor der her er tale om op til 400 kr i difference. Et par eksempler her.

iPhone 8 Skærm: 

En ny Original Apple iPhone 8 skærm lå hos flere autoriserede værksteder på mellem 1499 – 1699 kr. Nu skal du hos nogle betale op til 1999 kr.

Sammenlign priser fra 399 kr til 1999 kr på en iPhone 8 skærm reparation hos MobileCare.

Find iPhone 8 Skærm reparation fra både uautoriserede og autoriserede Apple værksteder her.

 

iPhone X Skærm:

En ny Original Apple iPhone X skærm lå hos flere autoriserede værksteder på mellem 2299 – 2799 kr. Nu skal du hos nogle betale over 3200 kr.

Sammenlign priser fra 399 kr til 1999 kr på en iPhone X skærm reparation hos MobileCare.

Find iPhone X Skærm reparation fra både uautoriserede og autoriserede Apple værksteder her.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.