Sådan genstarter du din iPhone

27. marts 2022
Sådan genstarter du din iPhone

Oplever du problemer med din skærm, face id, batteri, knapper etc. kan du med fordel prøve at genstarte din iPhone og se om det løser problemet.

Genstart iPhone X, 11, 12 eller 13

  1. Tryk på den ene af lydstyrkeknapperne, samtidig med at du trykker på sideknappen. Hold dem begge nede, indtil der står ‘Sluk’ på skærmen.
  2. *Træk ‘Sluk’ med uret, og vent i cirka 30 sekunder, mens iPhonen lukker ned.
  3.  Hold herefter sideknappen nede, indtil Apple-logoet kommer frem.

*2. Hvis din skærm af frosset kan du tvinge din iPhone til at tænde igen

Tryk på og slip hurtigt knappen ‘Skru op’, tryk på og slip hurtigt knappen ‘Skru ned’, og tryk på og hold derefter ‘sideknappen’ nede. Slip knappen, når Apple-logoet vises.

Genstart iPhone SE (2. generation), 8, 7 eller 6

  1. Tryk på sideknappen, indtil der står ‘Sluk’ på skærmen.
  2. Træk ‘Sluk’ med uret, og vent i cirka 30 sekunder, mens iPhonen slukker.
  3.  Hold herefter sideknappen nede, indtil Apple-logoet kommer frem.

*2. Hvis din skærm af frosset kan du tvinge din iPhone til at tænde igen

Tryk på og slip hurtigt knappen ‘Skru op’, tryk på og slip hurtigt knappen ‘Skru ned’, og tryk på og hold derefter ‘sideknappen’ nede. Slip knappen, når Apple-logoet vises.

Hvis du stadig oplever problemer med din iPhone kan du med fordel lade en reparatør kigge på den. Er den under to år kan du finde et Apple Autoriseret Værksted på MobileCare her da der kan være mulighed for at Apple ville dække problemet og derfor give dig en omkostningsfri reparation.

Er du selv skyld i årsagen til hvad end din enhed måtte fejle så kan du finde over 100 reparatører på MobileCare som er klar til at hjælpe.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.