AirDrop på iPhone

12. april 2022
AirDrop på iPhone

Skrevet afChristoffer

En funktion som vi er vilde med i iOS er AirDrop. Hvis en i nærheden af dig skal have et billede du har taget eller et dokument så kan du blot ligge begge iPhones ved siden af hinanden.

Sådan bruger du AirDrop

Åbn emnet, og tryk derefter på knappen Del, Del -> AirDrop, knappen Flere indstillinger eller en anden knap, der viser appens delingsindstillinger.

Tryk på symbolet for AirDrop i rækken med delingsindstillinger, og tryk derefter på profilbilledet for en AirDrop-bruger i nærheden.

OBS: Med iPhone 11- og iPhone 12-modeller skal du rette din iPhone mod en anden iPhone 11- eller iPhone 12-model og derefter trykke på profilbilledet af enhedens bruger øverst på skærmen.

Hvis personen ikke vises som en AirDrop-bruger i nærheden, skal du bede vedkommende om at åbne Kontrolcenter på sin iPhone og tillade, at AirDrop modtager emner.

Hvis du vil sende et emne med en anden metode end AirDrop, skal du vælge metoden – for eksempel Beskeder eller Mail – fra rækken med delingsindstillinger (indstillingerne varierer afhængigt af appen). Siri kommer måske også med forslag til metoder til at dele med dem, du kender, ved at vise deres profilbilleder og symboler, der repræsenterer delingsmetoder.

Du kan også bruge AirDrop til at dele adgangskoder til apps og websteder sikkert med andre, der bruger en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Se Del adgangskoder sikkert med AirDrop på iPhone.

Giv andre tilladelse til at sende ting til din iPhone med AirDrop

  1. Åbn Kontrolcenter, hold en finger på den øverste venstre gruppe med betjeningsmuligheder, og tryk derefter på symbolet for AirDrop.
  2. Tryk på Kun kontakter eller Alle for at vælge, hvem du ønsker at modtage emner fra.

Du kan acceptere eller afvise hver anmodning, når den modtages.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.