×
Guide iPhone | 12. april 2022

AirDrop på iPhone

AirDrop på iPhone

En funktion som vi er vilde med i iOS er AirDrop. Hvis en i nærheden af dig skal have et billede du har taget eller et dokument så kan du blot ligge begge iPhones ved siden af hinanden.

Sådan bruger du AirDrop

Åbn emnet, og tryk derefter på knappen Del, Del -> AirDrop, knappen Flere indstillinger eller en anden knap, der viser appens delingsindstillinger.

Tryk på symbolet for AirDrop i rækken med delingsindstillinger, og tryk derefter på profilbilledet for en AirDrop-bruger i nærheden.

OBS: Med iPhone 11- og iPhone 12-modeller skal du rette din iPhone mod en anden iPhone 11- eller iPhone 12-model og derefter trykke på profilbilledet af enhedens bruger øverst på skærmen.

Hvis personen ikke vises som en AirDrop-bruger i nærheden, skal du bede vedkommende om at åbne Kontrolcenter på sin iPhone og tillade, at AirDrop modtager emner.

Hvis du vil sende et emne med en anden metode end AirDrop, skal du vælge metoden – for eksempel Beskeder eller Mail – fra rækken med delingsindstillinger (indstillingerne varierer afhængigt af appen). Siri kommer måske også med forslag til metoder til at dele med dem, du kender, ved at vise deres profilbilleder og symboler, der repræsenterer delingsmetoder.

Du kan også bruge AirDrop til at dele adgangskoder til apps og websteder sikkert med andre, der bruger en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Se Del adgangskoder sikkert med AirDrop på iPhone.

Giv andre tilladelse til at sende ting til din iPhone med AirDrop

  1. Åbn Kontrolcenter, hold en finger på den øverste venstre gruppe med betjeningsmuligheder, og tryk derefter på symbolet for AirDrop.
  2. Tryk på Kun kontakter eller Alle for at vælge, hvem du ønsker at modtage emner fra.

Du kan acceptere eller afvise hver anmodning, når den modtages.

Også værd at læse

Guide iPhone

Dårlig lyd i iPhone højtaler

Oplever du dårlig lyd i din iPhone højtaler, så kan du læse vores tip til hvordan du kan få lyden god igen, Der vil med tiden altid komme snavs på både bund og ørehøjtaler.

14. maj 2023
Guide iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone

Ryd historik og cookies fra Safari på din iPhone ved blot at besøge indstillinger på din telefon. Herfra kan du nemt slå det til og fra.

15. marts 2023
Guide iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad

Sæt skærmtid på din iPhone og iPad og få adgang til rapporter, der i realtid viser, hvor meget tid du bruger på din enhed. Du har også mulighed for at  angive begrænsninger for det, du vil administrere.

15. marts 2023
Guide iPhone

Stop køb i App på iPhone og iPad

Der er mange som lader sine børn benytte iPhone og iPads til spil med mere. Det kan desværre også betyde at du som forældre pludselig står med en udgift på flere 100 kr til guldmønter fra et af børnenes iPhone eller iPad spil.

9. januar 2023
Guide iPhone

Sådan gør du: Red din iPhone hvis den er blevet våd

Er din iPhone blevet våd? Bare rolig. Bliv klogere her og find ud af hvad du kan gøre for at redde den.

20. december 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.