AirDrop på iPhone

12. april 2022
AirDrop på iPhone

Skrevet afChristoffer

En funktion som vi er vilde med i iOS er AirDrop. Hvis en i nærheden af dig skal have et billede du har taget eller et dokument så kan du blot ligge begge iPhones ved siden af hinanden.

Sådan bruger du AirDrop

Åbn emnet, og tryk derefter på knappen Del, Del -> AirDrop, knappen Flere indstillinger eller en anden knap, der viser appens delingsindstillinger.

Tryk på symbolet for AirDrop i rækken med delingsindstillinger, og tryk derefter på profilbilledet for en AirDrop-bruger i nærheden.

OBS: Med iPhone 11- og iPhone 12-modeller skal du rette din iPhone mod en anden iPhone 11- eller iPhone 12-model og derefter trykke på profilbilledet af enhedens bruger øverst på skærmen.

Hvis personen ikke vises som en AirDrop-bruger i nærheden, skal du bede vedkommende om at åbne Kontrolcenter på sin iPhone og tillade, at AirDrop modtager emner.

Hvis du vil sende et emne med en anden metode end AirDrop, skal du vælge metoden – for eksempel Beskeder eller Mail – fra rækken med delingsindstillinger (indstillingerne varierer afhængigt af appen). Siri kommer måske også med forslag til metoder til at dele med dem, du kender, ved at vise deres profilbilleder og symboler, der repræsenterer delingsmetoder.

Du kan også bruge AirDrop til at dele adgangskoder til apps og websteder sikkert med andre, der bruger en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Se Del adgangskoder sikkert med AirDrop på iPhone.

Giv andre tilladelse til at sende ting til din iPhone med AirDrop

  1. Åbn Kontrolcenter, hold en finger på den øverste venstre gruppe med betjeningsmuligheder, og tryk derefter på symbolet for AirDrop.
  2. Tryk på Kun kontakter eller Alle for at vælge, hvem du ønsker at modtage emner fra.

Du kan acceptere eller afvise hver anmodning, når den modtages.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.