Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

11. juli 2023
Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

Nyd en forbedret cykeloplevelse med din iPhone

Nu kan du starte din cykeltræning direkte fra dit Apple Watch, og den vises automatisk som en liveaktivitet på din iPhone. Med et enkelt tryk kan du få fuldskærmsvisning af dine målinger, mens du cykler, hvilket gør det lettere for dig at holde øje med dine præstationer.

Optimer din cykeltræning og få nem adgang til dine vigtige målinger med denne nye integration mellem Apple Watch og iPhone.

Forstå din mentale velvære bedre

I appen “Sundhed” på din iPhone eller iPad kan du få indsigt i, hvordan din mentale tilstand kan påvirkes af forskellige livsstilsfaktorer. Du kan se, hvordan faktorer som tiden du tilbringer udendørs i dagslys, din søvnkvalitet, fysisk aktivitet og mindfulness-minutter kan spille en rolle i dit mentale velvære. Dette giver dig mulighed for at opdage sammenhænge og træffe informerede valg for at fremme din mentale sundhed.

Opdag fordelene ved dagslys

Nærsynethed opstår ofte i barndommen, men du kan hjælpe med at reducere risikoen ved at opmuntre dit barn til at tilbringe mere tid udendørs. Med Apple Watch kan du nu måle mængden af dagslys ved hjælp af den indbyggede omgivende lys-sensor.

Kort til offline brug

Nu kan du downloade kort til din iPhone og bruge dem, selv når du ikke har internetforbindelse. Du kan også bruge de downloadede kort på dit Apple Watch, så du nemt kan finde vej og få detaljerede stedbeskrivelser, selvom din iPhone ikke er forbundet til dit Apple Watch.

Afspilning af videobeskeder og lydopkald

Modtag en videobesked via FaceTime? Nu kan du se den med det samme på dit Apple Watch. Og du kan også deltage i gruppesamtaler og foretage lydopkald via FaceTime.

Påmindelser om medicin

Glemmer du nogle gange at tage din medicin, vitaminer eller kosttilskud? Du kan nu få påmindelser på dit Apple Watch, der hjælper dig med at huske at tage dem til tiden. Du kan endda indstille påmindelserne som vigtige advarsler, så du ikke overser dem.

Del med NameDrop i WatchOS 10

Del dine kontaktoplysninger nemt med en ny ven. Du skal blot trykke på “Mit kort” og holde dit Apple Watch op mod deres, så overføres dine kontaktinformationer automatisk.

Virksomhedsfunktioner

Apple Watch tilbyder funktioner, der kan øge produktiviteten for virksomhedsbrugere. Du kan kommunikere håndfrit og reagere på notifikationer, mens du er på farten. watchOS 10 introducerer også muligheden for at administrere mobile enheder, konfigurere VPN-forbindelser og anvende interne apps. Dette gør det muligt at forbedre medarbejdernes trivsel, produktivitet og sikkerhedsovervågning med Apple Watch.

Disse Apple Watch kan opdateres til WatchOS 10

WatchOS 10 kræver iPhone XS, iPhone XR eller nyere med iOS 17 og en af ​​følgende Apple Watch-modeller:

  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch Series 8
  • Apple Watch Ultra

Også værd at læse

iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023
iPhone Guide

Hvor kan man se Apple WWDC 2023 live stream

Apples årlige World Wide Developer Conference (WWDC) kommer, og i år forventes der et mere tætpakket show end normalt.  Det er en af årets største teknologibegivenheder, så hvis du vil se alt annonceret, så læs med her.

5. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.