Er din iPhone stoppet med at oplade

25. marts 2022
Er din iPhone stoppet med at oplade

Skrevet afChristoffer

Er din iPhone stoppet med at oplade? læs her hvad du skal gøre, hvis batteriet ikke oplader eller oplader langsomt, eller hvis der vises en advarsel.

Hvis din enhed oplader langsomt eller slet ikke

Følg disse trin, og prøv igen efter hvert trin:

 1. Kontroller opladerkablet og USB-mellem stikket for tegn på skader, f.eks. brud eller bøjede stikben. Beskadiget tilbehør må ikke bruges.
 2. Hvis du bruger en stikkontakt, skal du kontrollere, at der ikke er løse forbindelser mellem opladerkablet, USB-strømstikket og stikkontakten eller strømkablet. Du kan også prøve en anden stikkontakt.
 3. Fjern eventuelt snavs fra opladerporten i bunden af enheden, og tryk derefter opladerkablet helt ind i enheden. Hvis opladerporten er beskadiget, har enheden sandsynligvis brug for service.
 4. Lad enheden oplade i en halv time.
 5. Hvis enheden stadig ikke reagerer, skal du gennemtvinge genstart af enheden.
 6. Lad enheden oplade i endnu en halv time.

Hvis opladningen af din enhed standser ved 80 procent

Din iPhone bliver måske en smule varmere, mens den oplades. For at forlænge batteriets levetid, hvis det bliver for varmt, sørger softwaren måske for, at det ikke kan oplades til over 80 procent.

Din iPhone oplades igen, når temperaturen falder. Prøv at flytte din iPhone og opladeren til et køligere sted.

iOS 13 og nyere versioner bruger Optimeret batteriopladning til at sænke batteriets ældning ved at reducere den tid, din iPhone er fuldt opladet. Din iPhone bruger indbygget maskinlæring til at forstå din daglige opladningsrutine, så den kan vente med at oplade mere end 80 procent, til du skal bruge din iPhone.

Hvis der vises en advarsel om, at tilbehøret ikke understøttes eller ikke er certificeret

Der kan være forskellige årsager til, at disse advarsler vises:

 • Opladerporten på din iOS-enhed er muligvis snavset eller beskadiget
 • Tilbehøret til opladning er defekt, beskadiget eller er ikke Apple-certificeret
 • Din USB-oplader er ikke designet til at oplade enheder

Følg disse trin:

 1. Fjern eventuelt snavs fra opladerporten i bunden af enheden.
 2. Genstart din iPhone.
 3. Prøv et andet USB-kabel eller en anden oplader.
 4. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iOS.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.