×
Guide iPhone | 24. maj 2023

Fjern My AI Chatbot fra Snapchat

Snapchats chatrobot My AI har fået meget kritik allerede. Lige fra den er skyld i, at børn måske aldrig sover til faktisk for alvor, at være yderst farlig, da den kan give råd om selvskade.

Din nye “ven”, My AI, er baseret på kunstig intelligens og er placeret øverst i appen over samtaler med brugernes virkelige venner.

Løsningen er måske bare at slette den – tænker du så… Men det er faktisk ikke så ligetil. Hvis du ønsker at slette My AI i din chatoversigt, så kræver det, at du er Snapchat+ medlem. Sådan et abonnement koster 249 kroner om året.

Faktisk har en del allerede tegnet et sådant abonnement. I april 2023 kunne vi oplyse, at der nu var mere end 3 millioner abonnenter på Snapchat+.

Snapchats AI gør børn forskrækkede og utrygge

Vælger du at tegne abonnement på Snapchat+, så kan du så slette My AI. Dette gøres på nedenstående fremgangsmåde:

  1. Åben Snapchat
  2. Swipe til højre fra kameraskærmen for at gå til Chatskærmen
  3. Tryk og hold på “Min AI”
  4. Tryk på “chat-indstillinger”
  5. Tryk på “Ryd fra chat-feed”

 

Også værd at læse

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.