Forlæng levetiden på din iPhone

21. marts 2022
Forlæng levetiden på din iPhone

Der er mange måder som kan forlænge levetiden på din iPhone, blot ved at huske nogle simple råd.

Brugte Apple produkter såsom iPhone, iPad eller MacBooks er som brugt oftest ligeså godt som helt nyt. I en tid med meget mere fokus på grøn omstilling kan du med simple råd både få din enhed til at holde længere og dermed bidrage til at mindske dit eget C02 forbrug.

Sådan kan du forlænge levetiden på dit Apple produkt

  • Tag opladeren ud af når din enhed er fuldt opladt
  • Altid opdater til det nyeste styresystem iOS(iPhone) eller MacOS(Macs)
  • Slå mørketilstand til
  • Sæt flytilstand til om natten
  • Luk apps du ikke bruger
  • Slå indstillinger som Bluetooth eller Wifi fra, når dette ikke bruges

Dit iPhone batteri er oftest det der først bliver slidt op, Hvis dit batteris tilstand er under 80% kapacitet vil det anbefales at udskifte det.

Find en reparatør der kan hjælpe dig inde på MobileCare – Batteri Reparationer.

Også værd at læse

Watch Guide

Apple WatchOS 10 – en stor opdatering på vej

Blandt nyhederne i Apple WatchOS 10 er redesignede apps, en ny Smart stak, flere urskiver, nye cykel- og vandrefunktioner samt værktøjer, der fremmer mental sundhed og meget mere.

11. juli 2023
iPad Guide

iPadOS 17 har en masse nye funktioner

iPadOS 17 byder på spændende nye funktioner. Låseskærmen og widgets får nyt design, og PDF’er og Noter får intelligente funktioner. Beskeder, FaceTime og Safari får også forbedringer. Den nye Sundhed-app giver detaljeret indsigt i sundhedsdata. Alt i alt er der masser af nye og nyttige funktioner at udforske.

19. juni 2023
iPhone Guide

iOS17 Se de fedeste funktioner og hent betaen

iOS 17 bringer en række spændende opdateringer og nye funktioner til Apple-brugere. Denne version fokuserer især på at forbedre privatlivet, forstærke sikkerheden og tilføje praktiske funktioner til forskellige apps og enheder.

19. juni 2023
Vision Pro

Se Apple Vision Pro i aktion

Apple Vision Pro er den største Apple-lancering i årevis, og den første nye produktkategori siden 2015, hvor Apple Watch blev lanceret. Udviklingen har stået på i mere end et 10 år.

14. juni 2023
MacBook Guide

MacOS Sonoma – Alt du skal vide

MacOS Sonoma hedder den nye opdatering Apple har præsenteret. Opdateringen  introducerer helt nye muligheder for at løfte niveauet af produktivitet og kreativitet.

7. juni 2023
iPhone Guide

Overblik: Kun disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Det ligger nu klart, at iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ikke kan opdateres til iOS 17, men forbliver på iOS 16.5. Årsagen skal findes i, at chipset- og processorplatformen A11 Bionic ikke understøtter en række af de nye funktioner.

6. juni 2023

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.